Softhddevice säätöä

VDR ja DVB aiheista keskustelua
Post Reply
Rene
Yli-ihminen
Posts: 675
Joined: 10.10.2004 3:00
Location: Espoo

Softhddevice säätöä

Post by Rene »

Onko kellään vinkkejä miten saada softhddevice syöttämään ääntä hdmi-piuhaa pitkin? Päivitin vanhan Buntun tuoreinpaan versioon, ja siirryin xineliboutputista softhddevice en, ja nyt saan äänet vain audio-out liittimestä mun langattomiin kuulokkeisiin...

Testaillut kaikenlaisilla konffivaihtoehdoilla, muutta ääni ei vaan kulje. Tässä tämänhetkinen konffi missä ääni tulee tuohon audio-out liittimestä. Mulla on NVIDIAn kortti josta HDMI-piuha telkkuun, mutta emolta löytyy myös toinen liitin joka ei siis käytössä

Code: Select all

-a hw:0,0
-p hw:0,0
-d :0.0
-v vdpau
-x
-w use-possible-defect-frames
joukoy
Vanhempi asiantuntija
Posts: 199
Joined: 11.05.2006 8:46

Re: Softhddevice säätöä

Post by joukoy »

Minulla toimi tämmöinen:
-a hw:CARD=NVidia,DEV=7

En silti ole saanut softhddeviceä toimimaan järkevästi, xineliboutput edelleen käytössä.
Rene
Yli-ihminen
Posts: 675
Joined: 10.10.2004 3:00
Location: Espoo

Re: Softhddevice säätöä

Post by Rene »

Tätä vähän epäilin.. Eiku lisää säätöä tiedossa
Rene
Yli-ihminen
Posts: 675
Joined: 10.10.2004 3:00
Location: Espoo

Re: Softhddevice säätöä

Post by Rene »

Tällä saan äänen hdmi-piuhaan
-a hw:NVidia,7

ja tällä taas line-out liittimeen mun langattomiin kuulokkeisiin
-a hw:0,0

Saako nämä kaksi jotenkin yhdistettyä, vai onko xineliboutput ainoa vaihtoehto tällaiseen kikkailuun?
joukoy
Vanhempi asiantuntija
Posts: 199
Joined: 11.05.2006 8:46

Re: Softhddevice säätöä

Post by joukoy »

Toimiiko pulseaudion kautta?
Rene
Yli-ihminen
Posts: 675
Joined: 10.10.2004 3:00
Location: Espoo

Re: Softhddevice säätöä

Post by Rene »

Mitenköhän tuo konffattiin?
joukoy
Vanhempi asiantuntija
Posts: 199
Joined: 11.05.2006 8:46

Re: Softhddevice säätöä

Post by joukoy »

Meinasi unohtua vastata:
-a pulse
pulseaudion säätöön löytyy googlella asiaa
Post Reply