TV5 HD ei näy

HD materiaali 720p/1080i/1080p. Toisto, tallennus & softat.
Post Reply
tjaalton
Vastasyntynyt
Posts: 8
Joined: 21.04.2011 16:18

TV5 HD ei näy

Post by tjaalton »

Moi

w_scan/vdr ei jostain syystä löydä tuota kanavaa, vaikka pitäisi olla YLEn HD-kanavien kanssa samassa nipussa. VHF-antenni on suunnattu Espoon Latokasken mastoon, ja sieltä on nää muut kanavat näkyneet jo vuosikaudet. Jos joltain löytyisi channels.conf -rimpsu tuosta niin ottaisin mieluusti.

tjaalton
Vastasyntynyt
Posts: 8
Joined: 21.04.2011 16:18

Re: TV5 HD ei näy

Post by tjaalton »

Korjaan, w_scan ei löydä tuota DNA:n HD-A -nippua ollenkaan. Kuitenkin vanha channels.conf jossa YLEn kanavat on, toimii hyvin.

Mulla on kaksi Hauppaugen usb-viritintikkua, toisessa näkyy olevan 'Sony CXD2820R' ja toisessa 'Silicon Labs Si2168'. Koitin molemmilla erikseen, sama tulos.

tjaalton
Vastasyntynyt
Posts: 8
Joined: 21.04.2011 16:18

Re: TV5 HD ei näy

Post by tjaalton »

vika lienee siinä, että skannaus ei käpistele VHF-taajuuksia ollekaan..

tjaalton
Vastasyntynyt
Posts: 8
Joined: 21.04.2011 16:18

Re: TV5 HD ei näy

Post by tjaalton »

monologi jatkuu :D sain näkyviin kun kopsin Teeman konfisrivin ja vaihdoin kanavanumeron 25 -> 27, rokkenroll

Post Reply