MTV3 HD kanava ei näy

HD materiaali 720p/1080i/1080p. Toisto, tallennus & softat.
Post Reply
fibuntu
Isäntä
Posts: 114
Joined: 15.05.2008 16:35

MTV3 HD kanava ei näy

Post by fibuntu »

Hainpa ekaa kertaa DVB-T2 kanavat DVB-T kanavien rinnalle. Muut HD kanavat näkyy kyllä, mutta MTV3 HD kanavaa ei toimi. Virheenä Streamdev client antaa "Siirtotilan aloitus epäonnistui.". Logissa lukee, että streamdev server vastaa, että "560 Channel not available (ProvidesChannel)".

PS. vdr-sxfe ottaa 120% tehoja HD-lähetyksissä, ainakin ylellä, miten tuota prossukäyttöä saisi alemmaksi? (Käytössä i3 6-gen NUC)

aaakoo
Vanhempi harrastaja
Posts: 63
Joined: 02.09.2006 3:04
Location: Vaajakoski

Re: MTV3 HD kanava ei näy

Post by aaakoo »

MTV3 HD tarvitsee DNA:n kortin ja taisivatpa vielä sen jääkiekon mm-kisojen vapaakatselujakson jälkeen laittaa vieläpä korttilinkityksen päälle joten sitä ei voinut sen jälkeen Linuxilla katsoa. Monta vuotta näkyi ennen tuota VDR:llä. Ei ole kylläkään enää minun kortti voimassa että en ole ihan varma onko tilanne vielä tämä?

Tuolla on mainittu siitä kortista:
https://www.dna.fi/documents/753910/853 ... 70a22df30c

P.Kosunen
Yli-ihminen
Posts: 1148
Joined: 06.11.2005 14:08
Location: Helsinki

Re: MTV3 HD kanava ei näy

Post by P.Kosunen »

fibuntu wrote:
23.07.2018 18:50
PS. vdr-sxfe ottaa 120% tehoja HD-lähetyksissä, ainakin ylellä, miten tuota prossukäyttöä saisi alemmaksi? (Käytössä i3 6-gen NUC)
https://github.com/rofafor/vdr-plugin-vaapidevice

Softhddevice pluginista on VA-API:lle oma versio. Tuo käynnistää X:n itse VDR:n mukana eli työpöytää ei tarvitse/saa käynnistää erikseen.

(Minulla on edelleen vanhempi versio tuosta käytössä i3-5010U NUC:ssa ajalta, kun se oli vielä softhddevice niminen.)

fibuntu
Isäntä
Posts: 114
Joined: 15.05.2008 16:35

Re: MTV3 HD kanava ei näy

Post by fibuntu »

Hmm, saako tuota softhddeviceä toimimaan X:n kanssa rintarinnan, kuten vdr-sxfe:tä? Tarvetta nimittäin X:lle on.
P.Kosunen wrote:
24.07.2018 12:51
fibuntu wrote:
23.07.2018 18:50
PS. vdr-sxfe ottaa 120% tehoja HD-lähetyksissä, ainakin ylellä, miten tuota prossukäyttöä saisi alemmaksi? (Käytössä i3 6-gen NUC)
https://github.com/rofafor/vdr-plugin-vaapidevice

Softhddevice pluginista on VA-API:lle oma versio. Tuo käynnistää X:n itse VDR:n mukana eli työpöytää ei tarvitse/saa käynnistää erikseen.

(Minulla on edelleen vanhempi versio tuosta käytössä i3-5010U NUC:ssa ajalta, kun se oli vielä softhddevice niminen.)

P.Kosunen
Yli-ihminen
Posts: 1148
Joined: 06.11.2005 14:08
Location: Helsinki

Re: MTV3 HD kanava ei näy

Post by P.Kosunen »

Siinä on X:lle suspend toiminto joilloin voi käyttää erillistä työpöytää, vaihdon saanee automatisoitua jotenkin.

fibuntu
Isäntä
Posts: 114
Joined: 15.05.2008 16:35

Re: MTV3 HD kanava ei näy

Post by fibuntu »

Hmm,

Miksi X ei muuten saa olla taustalla yhtäaikaa? Tuleeko jotain päällekkäisyyksiä?
P.Kosunen wrote:
24.07.2018 14:11
Siinä on X:lle suspend toiminto joilloin voi käyttää erillistä työpöytää, vaihdon saanee automatisoitua jotenkin.

P.Kosunen
Yli-ihminen
Posts: 1148
Joined: 06.11.2005 14:08
Location: Helsinki

Re: MTV3 HD kanava ei näy

Post by P.Kosunen »

Gentoossa tuo käynnistää itse oman minimaalisen X:n VDR:n mukana, mutta VDR:n voinee käynnistää käyttäjän tunnuksilla olemassa olevaan X-sessioon.

Post Reply