Sivu 1/1

Gentoo

Lähetetty: 25.09.2017 14:14
Kirjoittaja Rene
Mulla oli ennen Gentoossa pyörivä VDR, mutta se jäi sivuun kun hankin "uuden" vdr-boxin jossa oli valmiina Ubuntu. Nyt sain vihdoinkin päivitettyä (chrootin kautta) vanhan gentoon tuoreimpaan version, ja tässä tekisi tietysti mieli palata takaisin Gentoon maailmaan. Vuosien aikana on tapahtunut pajon, ja näyttää siltä että vdr-devel ei olla vuosiin päivitetty.
Löytyykö jostain joku tuoreempi overlay vdr:lle, vai kannattaako unohtaa tuo ja jatkaa käsin kääntämistä?

Re: Gentoo

Lähetetty: 04.10.2017 13:25
Kirjoittaja Kameleontti
En ole itsekään hetkeen tainnut vdr:ää Gentoossa päivitellä, mutta muistaakseni mulla on overlaysta aktivoituna tuo mainitsemasi vdr-devel ja sen lisäksi vdr-testing. Senkään ajantasaisuudesta en osaa sanoa mitään.

Re: Gentoo

Lähetetty: 05.10.2017 12:22
Kirjoittaja P.Kosunen
Minä muokkailin VDR Devel ja Gentoon vakio ebuildeista tuoreemmat/versionhallinta-versiot. Poistin VDR:sta kaikki Gentoon patch-systeemit, että ei tarvitse aina odotella pätsisettiä uuden version ilmestyessä. Vanilja-versio on riittänyt toistaiseksi, kun tv-ohjelmien katselu jää koko ajan vähemmälle.

http://kosunen.fi/gentoo/vdr-portage.tbz2

media-video/vdr 2.3.8
media-plugins/vdr-dvbapi
media-plugins/vdr-epgsearch
media-plugins/vdr-femon
media-plugins/vdr-skinsoppalusikka
media-plugins/vdr-softhddevice
media-plugins/vdr-xineliboutput

Nuo löytyy, voi olla ettei kaikki asennu puhtaaseen systeemiin riippuvuuksien puuttumisen vuoksi, Gentoon omien pakettien päälle saattaa onnistua. Xineliboutputia en ole käyttänyt pitkään aikaan, mutta näyttää ainakin kääntyvän vielä.