Bogey

Jäsenten HTPC laitteistoja
Post Reply
bogey
Vanhempi harrastaja
Posts: 71
Joined: 07.04.2004 3:00

Bogey

Post by bogey »

Backend
Hardware:

- Asus Asus B85M-E
- I3-4150
- 8GB ddr3
- 4 x 1TB HDD (snapraid 3+1, mhddfs)
- Intel 510 SSD
- HAUPPAUGE WINTV-DUET DUAL DVB-T USB 2.0 (HAU-1405)
- PCTV Nanostick 290e DVB-T2
- August DVB-T210 DVB-T2 (Geniatech T220)
- Geniatech Mygica T230C DVB-T2


Linux:
Ubuntu 17.04

VDR:
2.2.0

patchit:


Plugins:

vnsi
femon
epgsearch
live


Frontend 1
NEXBOX A95X - B7N TV Box Quad core Amlogic S905X Size:2GB + 16GB
LibreElec (kodi + vnsi)

Frontend 2
Arctic MC001-N (http://www.arctic.ac/en/p/living/entert ... 001-n.html)
120GB hdd
2x2GB ddr 1333
Optiarc BD ROM BC-5550H bluray
LibreElec (kodi + vnsi)


Changelog:
201703, Asus B85M-E, I3-4150
201612, Ubuntu 16.04, switched to Backend / Frontend model only + added Nexbox
201504, Ubuntu 15.04, vdr 2.2.0, August,
2014 end of year - ubuntu 14.10, Harmony touch, e8400
201404 - Ubuntu 14.04, vdr 2.0.6, GF 430, Nanostick
201302 - dvb-t, Arctic
2012 ubuntu 12.04, xineliboutput
201105 - ubuntu 11.04, text2skin
2010 - ubuntu 10.04, vdr 1.7
2009 - maksutv kortti palautettu, poistettu sc, vaihdettu xineliboutput vdr-xineen
20081214 - Ubuntu 8.10, vdr 1.6.0.2, hardis vaihdettu HD aikaan, vaihdettu 1TB kovalevy
200811xx - Ubuntu päivitetty 7.10 , vdr 1.6.0.2
20061201 - Ubuntu päivitetty 6.10
20061129 - Lisätty toinen FF kortti, eli nyt yhteensä 3 viritintä
20061128 - Mp3 pluginiksi mp3ng-0.0.10_alpha, kake vaihdettu Harmonyksi
20061114 - Mp3 plugin versioon mp3-0.9.15
20061112 - VDR päivitetty versioon 1.4.4, lisätty sc-0.5.11 ja ttxtsubs-0.0.5
Last edited by bogey on 28.05.2017 22:10, edited 55 times in total.

bogey
Vanhempi harrastaja
Posts: 71
Joined: 07.04.2004 3:00

Uus kake

Post by bogey »

Nyt on testissä Logitech Harmony 555 kake, vaikuttaa aika hyvältä.
Asetukset on Video Recorder -> PVR -> manufacturer=KLS -> Model number=VDR
ja siihen lirc.conf täältä:
http://www.vdr-wiki.de/wiki/index.php/F ... ch_Harmony

Valmiilla PVR-KLS konffiksella on kuulemma pieniä ongelmia Philipsin tv:iden kanssa, ilmeisesti rc5 koodit menee päällekkäin..

Edit: Logitech on näjköjään muuttanut jotain ja valmis lircd.conf ei enää käy. Lisätoimintojakaan ei ole enää kuin muutama. Lircin opetuskaan ei onnistu, kun se ei huoli komentoja kunnolla, joten kantsii ehkä valita jokin muu laite kuin KLS VDR.
Last edited by bogey on 16.03.2007 17:29, edited 4 times in total.

bogey
Vanhempi harrastaja
Posts: 71
Joined: 07.04.2004 3:00

Post by bogey »

Bootissa phoenix lukijan asetukset (./adusbph -m smartmouse -k 3580 -r0 /dev/ttyUSB0) näköjään nollaantuu ja ne pitää asettaa uudestaan.
Mutta kortti sisällä asetuksien muuttaminen ei onnistukkaan, eikä aina voi olla vieressä korttia vetelemässä.

Kommentoin adusbh:sta korttitarkistuksen pois, niin nyt asetusten laitto onnistuu silloin kun lukijalla ei ole aktiviteettia, eli n. joka toinen kerta.

Lisäsin asetusten laiton boottiscripteihin, jota se yrittää max 5 kertaa sekunnin välein.


Edit: päivitin ubuntun badgerista edgy:ksi, niin ei tarvitse laittaa asetusta enää adusbh:lla, pluginin -R riittää nyt. Oiskohan jotain muutoksia tehty ftdi moduleen.

Testattu ja toimii myös newcs:n kanssa inverse resetillä.

bogey
Vanhempi harrastaja
Posts: 71
Joined: 07.04.2004 3:00

Post by bogey »

Päivitetty HD aikaan.
Tällä hetkellä HD matskua toistetaan kovalevyltä mplayerilla ja mplayer pluginilla. Käytän omaa mplayer.sh:ta, sammuttaa vdr-sxfe + vaihtaa moden 24p/50p, h264 tuki etc.

Jostain syystä tällä näytönohjaimella xv:tä käyttäessä xorg cpu usage on 100%, kun virkistystaajuus on tasan synkassa videon kanssa.
Mplayerin kanssa voi käyttää vpdau video outtia, mutta vdr-xine:lle tätä ei vielä ole.

Kunhan on aikaa, jatkossa olisi tarkoitus viritellä XBMC tai MSS.
Last edited by bogey on 17.12.2008 10:29, edited 1 time in total.

P.Kosunen
Yli-ihminen
Posts: 1148
Joined: 06.11.2005 14:08
Location: Helsinki

Post by P.Kosunen »

Kerrotko vähän tarkemmin tuosta mplayer-systeemistä?

KipEta
Havittelija
Posts: 31
Joined: 02.12.2007 13:26

Post by KipEta »

Käytätkö HDMI-kaapelia?

Itselläni on harkinnassa sama emolevy (tai ASUS P5N7A-VM) ja kiinnostaa kovasti, meneekö kuva ja ääni Gigabytestä Sonyyn HDMI:llä ongelmitta?

Gigabyte GA-MA78GM-S2H ja Sony KDL-46X3500 yhdistelmällä minulla oli HDMI:n kanssa ongelmia. Kuva ei palautunut, jos TV otti välillä "inputtinsa" eri lähteestä.

bogey
Vanhempi harrastaja
Posts: 71
Joined: 07.04.2004 3:00

Post by bogey »

Käytän HDMI kaapelia. Alsa piti päivittää versioon 1.0.18.
En ole huomannut mitään ongelmia kuvan tai äänen kanssa.

bogey
Vanhempi harrastaja
Posts: 71
Joined: 07.04.2004 3:00

Re: Bogey

Post by bogey »

Lisätty Arctic MC001-N

bogey
Vanhempi harrastaja
Posts: 71
Joined: 07.04.2004 3:00

Re: Bogey

Post by bogey »

vaihdettu

- Gigabyte GA-E7AUM-DS2H Nvidia 9400 IGP
- Intel E8400 (down clocked to 1.8GHz @0.95v)
- 2x2GB ddr2
- Corsair Force F120 SSD

näihin

- Asus Asus B85M-E
- I3-4150
- 8GB ddr3
- Intel 510 SSD

Post Reply