Sivu 1/1

TV5 HD ei näy

Lähetetty: 10.03.2019 15:35
Kirjoittaja tjaalton
Moi

w_scan/vdr ei jostain syystä löydä tuota kanavaa, vaikka pitäisi olla YLEn HD-kanavien kanssa samassa nipussa. VHF-antenni on suunnattu Espoon Latokasken mastoon, ja sieltä on nää muut kanavat näkyneet jo vuosikaudet. Jos joltain löytyisi channels.conf -rimpsu tuosta niin ottaisin mieluusti.

Re: TV5 HD ei näy

Lähetetty: 10.03.2019 15:47
Kirjoittaja tjaalton
Korjaan, w_scan ei löydä tuota DNA:n HD-A -nippua ollenkaan. Kuitenkin vanha channels.conf jossa YLEn kanavat on, toimii hyvin.

Mulla on kaksi Hauppaugen usb-viritintikkua, toisessa näkyy olevan 'Sony CXD2820R' ja toisessa 'Silicon Labs Si2168'. Koitin molemmilla erikseen, sama tulos.

Re: TV5 HD ei näy

Lähetetty: 10.03.2019 16:08
Kirjoittaja tjaalton
vika lienee siinä, että skannaus ei käpistele VHF-taajuuksia ollekaan..

Re: TV5 HD ei näy

Lähetetty: 10.03.2019 16:15
Kirjoittaja tjaalton
monologi jatkuu :D sain näkyviin kun kopsin Teeman konfisrivin ja vaihdoin kanavanumeron 25 -> 27, rokkenroll