Sivu 1/1

MTV3 HD kanava ei näy

Lähetetty: 23.07.2018 18:50
Kirjoittaja fibuntu
Hainpa ekaa kertaa DVB-T2 kanavat DVB-T kanavien rinnalle. Muut HD kanavat näkyy kyllä, mutta MTV3 HD kanavaa ei toimi. Virheenä Streamdev client antaa "Siirtotilan aloitus epäonnistui.". Logissa lukee, että streamdev server vastaa, että "560 Channel not available (ProvidesChannel)".

PS. vdr-sxfe ottaa 120% tehoja HD-lähetyksissä, ainakin ylellä, miten tuota prossukäyttöä saisi alemmaksi? (Käytössä i3 6-gen NUC)

Re: MTV3 HD kanava ei näy

Lähetetty: 23.07.2018 20:45
Kirjoittaja aaakoo
MTV3 HD tarvitsee DNA:n kortin ja taisivatpa vielä sen jääkiekon mm-kisojen vapaakatselujakson jälkeen laittaa vieläpä korttilinkityksen päälle joten sitä ei voinut sen jälkeen Linuxilla katsoa. Monta vuotta näkyi ennen tuota VDR:llä. Ei ole kylläkään enää minun kortti voimassa että en ole ihan varma onko tilanne vielä tämä?

Tuolla on mainittu siitä kortista:
https://www.dna.fi/documents/753910/853 ... 70a22df30c

Re: MTV3 HD kanava ei näy

Lähetetty: 24.07.2018 12:51
Kirjoittaja P.Kosunen
fibuntu kirjoitti:
23.07.2018 18:50
PS. vdr-sxfe ottaa 120% tehoja HD-lähetyksissä, ainakin ylellä, miten tuota prossukäyttöä saisi alemmaksi? (Käytössä i3 6-gen NUC)
https://github.com/rofafor/vdr-plugin-vaapidevice

Softhddevice pluginista on VA-API:lle oma versio. Tuo käynnistää X:n itse VDR:n mukana eli työpöytää ei tarvitse/saa käynnistää erikseen.

(Minulla on edelleen vanhempi versio tuosta käytössä i3-5010U NUC:ssa ajalta, kun se oli vielä softhddevice niminen.)

Re: MTV3 HD kanava ei näy

Lähetetty: 24.07.2018 13:47
Kirjoittaja fibuntu
Hmm, saako tuota softhddeviceä toimimaan X:n kanssa rintarinnan, kuten vdr-sxfe:tä? Tarvetta nimittäin X:lle on.
P.Kosunen kirjoitti:
24.07.2018 12:51
fibuntu kirjoitti:
23.07.2018 18:50
PS. vdr-sxfe ottaa 120% tehoja HD-lähetyksissä, ainakin ylellä, miten tuota prossukäyttöä saisi alemmaksi? (Käytössä i3 6-gen NUC)
https://github.com/rofafor/vdr-plugin-vaapidevice

Softhddevice pluginista on VA-API:lle oma versio. Tuo käynnistää X:n itse VDR:n mukana eli työpöytää ei tarvitse/saa käynnistää erikseen.

(Minulla on edelleen vanhempi versio tuosta käytössä i3-5010U NUC:ssa ajalta, kun se oli vielä softhddevice niminen.)

Re: MTV3 HD kanava ei näy

Lähetetty: 24.07.2018 14:11
Kirjoittaja P.Kosunen
Siinä on X:lle suspend toiminto joilloin voi käyttää erillistä työpöytää, vaihdon saanee automatisoitua jotenkin.

Re: MTV3 HD kanava ei näy

Lähetetty: 29.08.2018 10:48
Kirjoittaja fibuntu
Hmm,

Miksi X ei muuten saa olla taustalla yhtäaikaa? Tuleeko jotain päällekkäisyyksiä?
P.Kosunen kirjoitti:
24.07.2018 14:11
Siinä on X:lle suspend toiminto joilloin voi käyttää erillistä työpöytää, vaihdon saanee automatisoitua jotenkin.

Re: MTV3 HD kanava ei näy

Lähetetty: 29.08.2018 14:11
Kirjoittaja P.Kosunen
Gentoossa tuo käynnistää itse oman minimaalisen X:n VDR:n mukana, mutta VDR:n voinee käynnistää käyttäjän tunnuksilla olemassa olevaan X-sessioon.