CableOpen 17. - 20.9

HD materiaali 720p/1080i/1080p. Toisto, tallennus & softat.
Post Reply
User avatar
svassi
Säätäjä
Posts: 267
Joined: 08.11.2007 16:15
Location: Jyväskylä

CableOpen 17. - 20.9

Post by svassi »

Taasen on erinäinen määrä HD kanavia vapaasti näkyvillä kaapeliverkoissa.

Vittiskö joku laittaa elisan (JKL) Discovery HD Showcasen kanavaparametrit. VDR ei suostu tuota löytämään jostain syystä, kaikki muut kanavat kyllä automaattihaulla löytyi. Showcasen pitäis olla YLE HD:n kanssa samassa muksissa.
Makkarin 2333HD kyllä näyttää kanavan, mutta siitäkun ei saa irti tarkempia PID tietoja.
GA-H97M-D3H | i3 4150 | 2*2G | 1T | 2*Cinergy1200-C | GT 210 | Fusion 430W | Logitech K400 | VDR 2.2.0 (yaVDR-stable) | Sony KDL46EX723 + sekalainen seurakunta streamdev-clienttejä

hetas
Yli-ihminen
Posts: 548
Joined: 15.07.2004 3:00
Location: Savonlinna

Post by hetas »

Scannilla löysin tämän.
Discovery HD Showcase;Telenor:122:M256:C:6900:2500:0;2501:0:0:4102:0:19:0
Minullakaan VDR ei osannut tuota itse löytää.

Itse kaipailisin TV1000 HD-channels.conf-riviä. TV näyttää tuon, mutta VDR tai scan ei löydä.

User avatar
svassi
Säätäjä
Posts: 267
Joined: 08.11.2007 16:15
Location: Jyväskylä

Post by svassi »

hetas wrote:Scannilla löysin tämän.
Discovery HD Showcase;Telenor:122:M256:C:6900:2500:0;2501:0:0:4102:0:19:0
Minullakaan VDR ei osannut tuota itse löytää.

Itse kaipailisin TV1000 HD-channels.conf-riviä. TV näyttää tuon, mutta VDR tai scan ei löydä.
thx.

ja tossatuo TV1000 HD @elisa/Jkl
TV1000 HD:266000:C0M256:C:6900:1601=27:1605=fin,1602=sve,1603=nor,1604=dan;1608=eng:1606:B00,1850:1600:0:21:0
edit:
nyt kuuluu ääni, mutta kuva on hukassa. F7:n kanavalistauksen kautta käsin tehtäessa saan muuten näprättyä parametrit samanlaisiksi, mutta lopun 19 tilalle tulee 9. Mikä parametri tuo on frontendin kautta kanavaa lisättäessä. Saan siis asetukset tähän malliin
122000:C0M256:C:6900:2500=2:0;2501=fin:0:0:4102:0:9:0
GA-H97M-D3H | i3 4150 | 2*2G | 1T | 2*Cinergy1200-C | GT 210 | Fusion 430W | Logitech K400 | VDR 2.2.0 (yaVDR-stable) | Sony KDL46EX723 + sekalainen seurakunta streamdev-clienttejä

jms-linuxtv
Harrastaja
Posts: 43
Joined: 15.12.2009 14:52
Location: Tampere

Post by jms-linuxtv »

Onko näistä näkyvistä HD-kanavista nyt poistettu "paritus" tms? Esim. mulla näkyy nyt EurosportHD, joka ei näy normaalisti vaikka pitäisi.

hetas
Yli-ihminen
Posts: 548
Joined: 15.07.2004 3:00
Location: Savonlinna

Post by hetas »

jms-linuxtv wrote:Onko näistä näkyvistä HD-kanavista nyt poistettu "paritus" tms? Esim. mulla näkyy nyt EurosportHD, joka ei näy normaalisti vaikka pitäisi.
Viikonlopun ajan tulevat salaamattomina ja parittamattomina. Eurosport HD näkyy. RushHD ei jostain syystä näy, vaikka televisio sen osaa näyttää.

jms-linuxtv
Harrastaja
Posts: 43
Joined: 15.12.2009 14:52
Location: Tampere

Post by jms-linuxtv »

hetas wrote: Viikonlopun ajan tulevat salaamattomina ja parittamattomina. Eurosport HD näkyy. RushHD ei jostain syystä näy, vaikka televisio sen osaa näyttää.
Ok. Mulla näkyy muut osallistuvat HD:t paitsi Viasat Sport HD

User avatar
svassi
Säätäjä
Posts: 267
Joined: 08.11.2007 16:15
Location: Jyväskylä

Post by svassi »

no nyt mulla toimii kaikki 9 avoimena olevaa HD kanavaa (paitsi ViasatSport HD epävarma, kun ei ole lähetystä EPGn mukaan. Näillä parametreillä @jkl

Code: Select all

BBC HD;Telenor:130000:C0M256:C:6900:516+8190=27:0;656=eng:0:B00,1850:4104:0:17:0
MTVNHD;MTV Networks Europe:130000:C0M256:C:6900:1011=27:1012=eng;1013=eng:0:B00,1850:3001:0:17:0
Rush HD;Telenor:322000:C0M256:C:6900:514=27:0;649=eng:0:B00,1850:3805:0:13:0
Silver HD;Telenor:322000:C0M256:C:6900:513+8187=27:644=eng;645=eng:0:B00,1850:4201:0:13:0
Eurosport HD;Telenor:130000:C0M256:C:6900:512=27:0;643=fin,641=sve,640=nor,642=dan:0:B00,1850:4101:0:17:0
Animal Planet HD;Telenor:178000:C0M256:C:6900:516+8188=27:0;656=eng:0:B00,1850:4203:0:20:0
TV1000 HD:266000:C0M256:C:6900:1601=27:1605=fin,1602=sve,1603=nor,1604=dan;1608=eng:1606:B00,1850:1600:0:21:0
Viasat Sport HD:266000:C0M256:C:6900:1311=27:0;1312=sve:0:B00,1850:1310:0:21:0
Discovery HD Showcase;Telenor:122000:C0M256:C:6900:2500=27:0;2501=eng:0:B00,1850:4102:0:19:0
GA-H97M-D3H | i3 4150 | 2*2G | 1T | 2*Cinergy1200-C | GT 210 | Fusion 430W | Logitech K400 | VDR 2.2.0 (yaVDR-stable) | Sony KDL46EX723 + sekalainen seurakunta streamdev-clienttejä

noeikujoo
Yli-ihminen
Posts: 2156
Joined: 23.08.2004 3:00
Location: Kajaani

Post by noeikujoo »

Lumon kaapeliverkossa auki 7 HD-kanavaa:

Animal Planet HD
Discovery HD Showcase
MTVN HD
RUSH HD
Silver HD
TV1000 HD
Viasat Sport HD

MTVN HD:lla ei ole EPG-dataa lainkaan. Kaikki nuo tulevat salaamattomina.

TV1000 HD kanavan kuvanlaatu ei oikein vakuuttanut sen perustella mitä eilen katselin. Näytti enemmän ylösskaalatulta SD-kuvalta, kuin oikealta HD-kuvalta.

jonne
Harrastaja
Posts: 41
Joined: 22.03.2009 19:53

Re: CableOpen 17. - 20.9

Post by jonne »

Onhan kaikilla tiedossa, että dna:n (ja kait Welhonkin) kaapelissa on kanavia auki.
http://www.dnainternet.fi/internet/tied ... anava.html

Post Reply