YLE HD, tosin vain urheilua

HD materiaali 720p/1080i/1080p. Toisto, tallennus & softat.
Post Reply
Critter
Yli-ihminen
Posts: 868
Joined: 16.12.2008 19:25

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by Critter »

http://yle.fi/tekniikka/?ID=265&group=265

Code: Select all

"Kahden salauskortin tapaus"
Liikenne- ja viestintäministeriö on päättänyt, että kaikkiin ministeriön myöntämien maksutelevisiotoimilupien ehtoihin sisällytetään vaatimus yhdestä kortista.

http://www.lvm.fi/web/fi/tiedote/view/818681

Hmm.. Jos siis omistaa plustv kortin, pitäisi saada Yle HD näkymään sillä kortilla ? Kenelle pitää valittaa, jos näin ei ole ?
RIP VDR
VU+ DUO2 (OPENVIX 5), 2xDual T2/C viritin, La Digital CI+ CAM, 1 TB HD, LG 60PN650T, Chromecast 2
LG 55UH770V + PS4 + Wetek Play

aaakoo
Vanhempi harrastaja
Posts: 63
Joined: 02.09.2006 3:04
Location: Vaajakoski

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by aaakoo »

Kysyin asiaa PlusTV:n asiakaspalvelusta ja viittasin myös tuohon linkin informaatioon. Saas nähdä mitä vastaavat jos vastaavat.

ppaalto
Asiantuntija
Posts: 141
Joined: 02.12.2005 23:38

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by ppaalto »

En nyt ymmärrä. Kyllä mulla näkyy sekä EurosportHD ja YleHD Elisan kaapelissa Helsingissä pelkällä kortilla, vaikka käsittääkseni en ole linkittänyt yhtään mitään. Pasi

P.Kosunen
Yli-ihminen
Posts: 1148
Joined: 06.11.2005 14:08
Location: Helsinki

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by P.Kosunen »

http://www.dna.fi/DNAOy/Media/Tiedottee ... an115.aspx

DNA/Welhokin sai kanavan näkyviin.

User avatar
jarno
Yli-ihminen
Posts: 527
Joined: 25.06.2005 3:00
Location: Tampere

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by jarno »

ppaalto wrote:En nyt ymmärrä. Kyllä mulla näkyy sekä EurosportHD ja YleHD Elisan kaapelissa Helsingissä pelkällä kortilla, vaikka käsittääkseni en ole linkittänyt yhtään mitään. Pasi
Täällä Tampereella elisan kaapelissa ei näy kumpikaan, kun ei ole korttia linkitetty. Telkkarikin on sen verran vanha, että tarvis CIv1:n, ja niitä ei taida saada kuin vuokraamalla.

noeikujoo
Yli-ihminen
Posts: 2156
Joined: 23.08.2004 3:00
Location: Kajaani

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by noeikujoo »

Täällä Kajaanissa Yle HD ilmestyi VDR:n kanavalistalle, kun vaihdoin DVB-asetuksissa "päivitä kanavat"-asetusta "uudet transponderit -> "uudet kanavat". Näkyy olevan FTA.

brr2
Vastasyntynyt
Posts: 3
Joined: 16.01.2010 19:04

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by brr2 »

Welhon kaapelissa haulla Yle HD löytyy mutta eipä se ainakaan VDR-1.7.15:lla näy.

noeikujoo
Yli-ihminen
Posts: 2156
Joined: 23.08.2004 3:00
Location: Kajaani

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by noeikujoo »

Ilmeisesti YLE HD:n katselu VDR:llä loppuu DNA/Welho:n kaapelissa 19.5, jos tuo em. tiedote pitää paikkaansa:
Salaus otetaan käyttöön 19.5., jolloin DNA:n verkossa tehtävät ohjelmakorttipäivitykset on saatu valmiiksi. YLE HD:n katselu edellyttää siis 19.5. alkaen Cable Ready HD -hyväksyttyä laitetta (digiboksi tai CI+ -moduulilla varustettu televisio) ja laitteeseen linkitettyä ohjelmakorttia.

aaakoo
Vanhempi harrastaja
Posts: 63
Joined: 02.09.2006 3:04
Location: Vaajakoski

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by aaakoo »

aaakoo wrote:
Critter wrote:http://yle.fi/tekniikka/?ID=265&group=265

Code: Select all

"Kahden salauskortin tapaus"
Liikenne- ja viestintäministeriö on päättänyt, että kaikkiin ministeriön myöntämien maksutelevisiotoimilupien ehtoihin sisällytetään vaatimus yhdestä kortista.

http://www.lvm.fi/web/fi/tiedote/view/818681

Hmm.. Jos siis omistaa plustv kortin, pitäisi saada Yle HD näkymään sillä kortilla ? Kenelle pitää valittaa, jos näin ei ole ?
Kysyin asiaa PlusTV:n asiakaspalvelusta ja viittasin myös tuohon linkin informaatioon. Saas nähdä mitä vastaavat jos vastaavat.
Vastaus PlusTV:ltä oli "Valitettavasti tällä hetkellä kyseinen palvelu ei ole meiltä saatavilla taikka ei ole tietoa onko edes tulossa. Jos ja kun on tulossa niin siitä kyllä infotaan asiakkaita." Tuohon yhden kortin asiaan eivät ottaneet mitään kantaa.

Critter
Yli-ihminen
Posts: 868
Joined: 16.12.2008 19:25

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by Critter »

aaakoo wrote: Vastaus PlusTV:ltä oli "Valitettavasti tällä hetkellä kyseinen palvelu ei ole meiltä saatavilla taikka ei ole tietoa onko edes tulossa. Jos ja kun on tulossa niin siitä kyllä infotaan asiakkaita." Tuohon yhden kortin asiaan eivät ottaneet mitään kantaa.
Arvattavissa oli vastaus. Nyt pitäisi saada plustv asiakkaat barrikaadeille uhkailemaan, että pakko lopettaa plustv, koska korttirumbaa ei jaksa ja ylehd on pakko saada. :D
RIP VDR
VU+ DUO2 (OPENVIX 5), 2xDual T2/C viritin, La Digital CI+ CAM, 1 TB HD, LG 60PN650T, Chromecast 2
LG 55UH770V + PS4 + Wetek Play

User avatar
labra
Amatööri
Posts: 17
Joined: 21.08.2005 3:00

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by labra »

Näkyykö jollain Welhon verkkossa VDR:llä YLE HD ilman korttia? Täällä ei näy :( :( :(

vilrann
Vastasyntynyt
Posts: 2
Joined: 19.01.2010 19:38

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by vilrann »

labra wrote:Näkyykö jollain Welhon verkkossa VDR:llä YLE HD ilman korttia? Täällä ei näy :( :( :(
Saa sen näkyviin kun laittaa sieltä DVB asetuksista pois päältä kaikki kanavien päivitykset ja sitten käy käsin vääntämässä kanavan asetuksessa sen Free to airiksi. Jos laittaa päivitykset päälle niin menee taas encrypted tilaan eikä näy. Ilmeisesti welholla jotain epäselvää kanavan tiedoissa.

User avatar
labra
Amatööri
Posts: 17
Joined: 21.08.2005 3:00

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by labra »

vilrann wrote:Saa sen näkyviin kun laittaa sieltä DVB asetuksista pois päältä kaikki kanavien päivitykset ja sitten käy käsin vääntämässä kanavan asetuksessa sen Free to airiksi. Jos laittaa päivitykset päälle niin menee taas encrypted tilaan eikä näy. Ilmeisesti welholla jotain epäselvää kanavan tiedoissa.
Olisko mahdollista saada copy-paste rivistä channels.conf -filusta?

User avatar
svassi
Säätäjä
Posts: 267
Joined: 08.11.2007 16:15
Location: Jyväskylä

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by svassi »

YLE HD on nyt elisan verkossa toistaiseksi salaamaton.
Last edited by svassi on 13.05.2011 19:19, edited 1 time in total.
GA-H97M-D3H | i3 4150 | 2*2G | 1T | 2*Cinergy1200-C | GT 210 | Fusion 430W | Logitech K400 | VDR 2.2.0 (yaVDR-stable) | Sony KDL46EX723 + sekalainen seurakunta streamdev-clienttejä

hetas
Yli-ihminen
Posts: 548
Joined: 15.07.2004 3:00
Location: Savonlinna

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by hetas »

Myös LumoTV:n verkossa pitäisi jo olla YleHD näkyvissä, ilman korttiakin.

Ei ole kyllä ainkaan minulle ilmestynyt VDR:n kanavalistaan. Pitää kokeilla lätkämatsien välissä skannailla kanavat scannillla.

EDIT kanava löytyi scannilla.
channels.conf:

Code: Select all

YLE HD;YLE HD:522:M256:C:6875:601:0;603:604:0:37:1:21:0
Noin 10Mb/s bittivirtaa näyttäisi olevan videolle. Ei ihan yhtä kovat lukemat kuin edellisissä ylen hd-kokeiluissa.

Post Reply