Sivu 10/11

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Lähetetty: 25.08.2011 16:26
Kirjoittaja svassi
YLE HD näyttä olevan salaamaton taas Elisan kaapeli/viihde jakelussa. Kisojen takia vai jatkuuko sitten DNA:n tapaan salaamattomana on ?-merkki.

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Lähetetty: 28.08.2011 3:04
Kirjoittaja perusmuro
svassi kirjoitti:YLE HD näyttä olevan salaamaton taas Elisan kaapeli/viihde jakelussa. Kisojen takia vai jatkuuko sitten DNA:n tapaan salaamattomana on ?-merkki.
4.9 asti näyttäisi olevan.

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Lähetetty: 28.08.2011 10:28
Kirjoittaja svassi
perusmuro kirjoitti:
svassi kirjoitti:YLE HD näyttä olevan salaamaton taas Elisan kaapeli/viihde jakelussa. Kisojen takia vai jatkuuko sitten DNA:n tapaan salaamattomana on ?-merkki.
4.9 asti näyttäisi olevan.
Onkos tähän jotain linkkiä tai vast. Omaan silmään ei ainakaan Elisan sivuilta osu ja palstallakin on vain maininta "YLE HD vaihtuu salaamattomaksi kuten DNA:llakin"
Jos salaus palautuu kisojen jälkeen takaisin niin prkl. koittaisivat nyt päättää. Lisäksi MTV3:n HD-upscale kanavalta vois ottaa salauksen pois -> ei HD Salkkarit ole sitä "premium contenttia", jolla korttiparitusta perustellaan.

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Lähetetty: 13.01.2012 17:15
Kirjoittaja phelin
DNA:n ostettua Welhon jotain on muuttunut YLE HD:n osalta. Aikaisemmin kanavaa pystyi katsomaan ja tallentamaan, en ole tosin varma vaatiko se kortin vai ei, mutta kortti on ollut Phoenix-lukijassa koko ajan. Nyt on kuitenkin DNA:n mukaan näin: "Kotimaisten pääkanavien HD-lähetysten vastaanottoon riittää HD-virittimellä varustettu vastaanotin. Maksulliset HD-kanavat vaativat Cable Ready HD-hyväksytyn digiboksin tai Cable Ready HD -hyväksytyn television." Eikä YLE HD:n tai sen puoleen MTC3 tai Nelonen HD:n katsominen enää onnistu. Ääni kuuluu läpi, mutta kuvaa ei näy, pelkkää sotkua. Voisiko joku muu vahvistaa tämän?

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Lähetetty: 13.01.2012 18:30
Kirjoittaja KipEta
YLE HD näkyy ilman korttia. MTV3 HD, Nelonen HD ja Suomi TV HD vaativat kortin. Noiden kolmen viimeisen näkymisessä minulla oli muutaman kuukauden katkos ja uudelleen näkyminen vaati korttiin "päivityksen", joka myös nosti kk-maksun vajaalla eurolla kahden puolen euron kieppeille.

Tämä siis welho-alueella. Käytössä vdr-1.7.22, SC-plugin hg-versio, Phoenix-kortinlukija, xineliboutpu cvs:stä, jne...

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Lähetetty: 13.01.2012 18:40
Kirjoittaja phelin
KipEta kirjoitti:YLE HD näkyy ilman korttia. MTV3 HD, Nelonen HD ja Suomi TV HD vaativat kortin. Noiden kolmen viimeisen näkymisessä minulla oli muutaman kuukauden katkos ja uudelleen näkyminen vaati korttiin "päivityksen", joka myös nosti kk-maksun vajaalla eurolla kahden puolen euron kieppeille.

Tämä siis welho-alueella. Käytössä vdr-1.7.22, SC-plugin hg-versio, Phoenix-kortinlukija, xineliboutpu cvs:stä, jne...
Ok, tämä on hyvä tietää. Jokin myy siis tökkii YLE HD:n kanssa, jos se ei vaadi edes korttia. Samalla kokoonpanolla mennään täällä ja myöskin Welhon verkossa.

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Lähetetty: 13.01.2012 23:55
Kirjoittaja labra
Toimiiko jollain Welhon verkossa YLE HD:n EPG oikein? (saisko snäpshotin toimivasta channels.conf -rivistä)

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Lähetetty: 14.01.2012 10:43
Kirjoittaja KipEta
labra kirjoitti:Toimiiko jollain Welhon verkossa YLE HD:n EPG oikein? (saisko snäpshotin toimivasta channels.conf -rivistä)
Minulla toimii.

:@101 HD-kanavat
YLE HD;Anvia:330000:C0M256:C:6900:1538=27:0;1541=fin@106:1539:0:2010:42249:22:0
MTV3 HD;MTV OY:226000:C0M256:C:6900:3292=27:3297=fin@4:3293;3295=fin:B00:3291:42249:28:0
Nelonen HD;Welho:234000:C0M256:C:6900:401+8190=27:402=fin@4:0:B00:444:42249:25:0
SuomiTV HD;Digita OY:186000:C0M256:C:6900:1000=27:1100=fin@3:0:B00:100:42249:30:0

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Lähetetty: 14.01.2012 14:24
Kirjoittaja labra
KipEta kirjoitti:
labra kirjoitti:Toimiiko jollain Welhon verkossa YLE HD:n EPG oikein? (saisko snäpshotin toimivasta channels.conf -rivistä)
Minulla toimii.

:@101 HD-kanavat
YLE HD;Anvia:330000:C0M256:C:6900:1538=27:0;1541=fin@106:1539:0:2010:42249:22:0
MTV3 HD;MTV OY:226000:C0M256:C:6900:3292=27:3297=fin@4:3293;3295=fin:B00:3291:42249:28:0
Nelonen HD;Welho:234000:C0M256:C:6900:401+8190=27:402=fin@4:0:B00:444:42249:25:0
SuomiTV HD;Digita OY:186000:C0M256:C:6900:1000=27:1100=fin@3:0:B00:100:42249:30:0
Loistavaa! Nyt toimii ja saa HBO:n aidosti HD:na tulevat sarjatkin epgsearchin automaattinauhoitukseen. kiitos!

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Lähetetty: 27.01.2012 20:00
Kirjoittaja azze
Nelonen pro pitäisi olla auki tänä viikonloppuna http://www.nelonenpro.fi/ . Itsellä ei ainakaan Nelonen pro 1 & 2
(normaali tai HD) näy. TTV verkko Tampereella. Jos jollain näkyy niin voiko pistää toimivaa channels.conf:ia. YLE HD näkyy joten sc pitäisi olla toiminnassa.

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Lähetetty: 28.01.2012 2:40
Kirjoittaja perusmuro
azze kirjoitti:Nelonen pro pitäisi olla auki tänä viikonloppuna http://www.nelonenpro.fi/ . Itsellä ei ainakaan Nelonen pro 1 & 2
(normaali tai HD) näy. TTV verkko Tampereella. Jos jollain näkyy niin voiko pistää toimivaa channels.conf:ia. YLE HD näkyy joten sc pitäisi olla toiminnassa.
Mulla on merkattu, että vasta ens viikolla näkyy hd:t kun on suberbowl.

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Lähetetty: 28.01.2012 14:36
Kirjoittaja rofafor
azze kirjoitti:TTV verkko Tampereella.YLE HD näkyy joten sc pitäisi olla toiminnassa.
YLE HD on salaamaton kyseisellä alueella, joten se näkyy kyllä ilman sc-laajennostakin.

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Lähetetty: 28.01.2012 17:02
Kirjoittaja azze
rofafor kirjoitti:
azze kirjoitti:TTV verkko Tampereella.YLE HD näkyy joten sc pitäisi olla toiminnassa.
YLE HD on salaamaton kyseisellä alueella, joten se näkyy kyllä ilman sc-laajennostakin.
Kerpele, minkähän takia tulee maksettua 30 e vuodessa pelkästä kortista :(

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Lähetetty: 28.01.2012 21:02
Kirjoittaja hetas
TTV:n sivuiltahan tuon näkee mitä sillä saa. Eurosport HD ja MTV3HD olis ihan mukavia, täällä LumoTV:n alueella ei saa pelkällä kortin hinnalla kuin sd-kanavia.

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Lähetetty: 28.01.2012 21:16
Kirjoittaja jarno
hetas kirjoitti:Eurosport HD ja MTV3HD olis ihan mukavia
Olisi mukavia, jos toimisivat ilman korttilinkitystä...