YLE HD, tosin vain urheilua

HD materiaali 720p/1080i/1080p. Toisto, tallennus & softat.
User avatar
svassi
Säätäjä
Posts: 267
Joined: 08.11.2007 16:15
Location: Jyväskylä

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by svassi »

YLE HD näyttä olevan salaamaton taas Elisan kaapeli/viihde jakelussa. Kisojen takia vai jatkuuko sitten DNA:n tapaan salaamattomana on ?-merkki.
GA-H97M-D3H | i3 4150 | 2*2G | 1T | 2*Cinergy1200-C | GT 210 | Fusion 430W | Logitech K400 | VDR 2.2.0 (yaVDR-stable) | Sony KDL46EX723 + sekalainen seurakunta streamdev-clienttejä

perusmuro
Säätäjä
Posts: 238
Joined: 25.04.2011 15:00

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by perusmuro »

svassi wrote:YLE HD näyttä olevan salaamaton taas Elisan kaapeli/viihde jakelussa. Kisojen takia vai jatkuuko sitten DNA:n tapaan salaamattomana on ?-merkki.
4.9 asti näyttäisi olevan.
yaVDR 0.6

User avatar
svassi
Säätäjä
Posts: 267
Joined: 08.11.2007 16:15
Location: Jyväskylä

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by svassi »

perusmuro wrote:
svassi wrote:YLE HD näyttä olevan salaamaton taas Elisan kaapeli/viihde jakelussa. Kisojen takia vai jatkuuko sitten DNA:n tapaan salaamattomana on ?-merkki.
4.9 asti näyttäisi olevan.
Onkos tähän jotain linkkiä tai vast. Omaan silmään ei ainakaan Elisan sivuilta osu ja palstallakin on vain maininta "YLE HD vaihtuu salaamattomaksi kuten DNA:llakin"
Jos salaus palautuu kisojen jälkeen takaisin niin prkl. koittaisivat nyt päättää. Lisäksi MTV3:n HD-upscale kanavalta vois ottaa salauksen pois -> ei HD Salkkarit ole sitä "premium contenttia", jolla korttiparitusta perustellaan.
GA-H97M-D3H | i3 4150 | 2*2G | 1T | 2*Cinergy1200-C | GT 210 | Fusion 430W | Logitech K400 | VDR 2.2.0 (yaVDR-stable) | Sony KDL46EX723 + sekalainen seurakunta streamdev-clienttejä

User avatar
phelin
Yli-ihminen
Posts: 1256
Joined: 09.02.2005 3:00
Location: Helsinki

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by phelin »

DNA:n ostettua Welhon jotain on muuttunut YLE HD:n osalta. Aikaisemmin kanavaa pystyi katsomaan ja tallentamaan, en ole tosin varma vaatiko se kortin vai ei, mutta kortti on ollut Phoenix-lukijassa koko ajan. Nyt on kuitenkin DNA:n mukaan näin: "Kotimaisten pääkanavien HD-lähetysten vastaanottoon riittää HD-virittimellä varustettu vastaanotin. Maksulliset HD-kanavat vaativat Cable Ready HD-hyväksytyn digiboksin tai Cable Ready HD -hyväksytyn television." Eikä YLE HD:n tai sen puoleen MTC3 tai Nelonen HD:n katsominen enää onnistu. Ääni kuuluu läpi, mutta kuvaa ei näy, pelkkää sotkua. Voisiko joku muu vahvistaa tämän?

KipEta
Havittelija
Posts: 31
Joined: 02.12.2007 13:26

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by KipEta »

YLE HD näkyy ilman korttia. MTV3 HD, Nelonen HD ja Suomi TV HD vaativat kortin. Noiden kolmen viimeisen näkymisessä minulla oli muutaman kuukauden katkos ja uudelleen näkyminen vaati korttiin "päivityksen", joka myös nosti kk-maksun vajaalla eurolla kahden puolen euron kieppeille.

Tämä siis welho-alueella. Käytössä vdr-1.7.22, SC-plugin hg-versio, Phoenix-kortinlukija, xineliboutpu cvs:stä, jne...

User avatar
phelin
Yli-ihminen
Posts: 1256
Joined: 09.02.2005 3:00
Location: Helsinki

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by phelin »

KipEta wrote:YLE HD näkyy ilman korttia. MTV3 HD, Nelonen HD ja Suomi TV HD vaativat kortin. Noiden kolmen viimeisen näkymisessä minulla oli muutaman kuukauden katkos ja uudelleen näkyminen vaati korttiin "päivityksen", joka myös nosti kk-maksun vajaalla eurolla kahden puolen euron kieppeille.

Tämä siis welho-alueella. Käytössä vdr-1.7.22, SC-plugin hg-versio, Phoenix-kortinlukija, xineliboutpu cvs:stä, jne...
Ok, tämä on hyvä tietää. Jokin myy siis tökkii YLE HD:n kanssa, jos se ei vaadi edes korttia. Samalla kokoonpanolla mennään täällä ja myöskin Welhon verkossa.

User avatar
labra
Amatööri
Posts: 17
Joined: 21.08.2005 3:00

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by labra »

Toimiiko jollain Welhon verkossa YLE HD:n EPG oikein? (saisko snäpshotin toimivasta channels.conf -rivistä)

KipEta
Havittelija
Posts: 31
Joined: 02.12.2007 13:26

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by KipEta »

labra wrote:Toimiiko jollain Welhon verkossa YLE HD:n EPG oikein? (saisko snäpshotin toimivasta channels.conf -rivistä)
Minulla toimii.

:@101 HD-kanavat
YLE HD;Anvia:330000:C0M256:C:6900:1538=27:0;1541=fin@106:1539:0:2010:42249:22:0
MTV3 HD;MTV OY:226000:C0M256:C:6900:3292=27:3297=fin@4:3293;3295=fin:B00:3291:42249:28:0
Nelonen HD;Welho:234000:C0M256:C:6900:401+8190=27:402=fin@4:0:B00:444:42249:25:0
SuomiTV HD;Digita OY:186000:C0M256:C:6900:1000=27:1100=fin@3:0:B00:100:42249:30:0

User avatar
labra
Amatööri
Posts: 17
Joined: 21.08.2005 3:00

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by labra »

KipEta wrote:
labra wrote:Toimiiko jollain Welhon verkossa YLE HD:n EPG oikein? (saisko snäpshotin toimivasta channels.conf -rivistä)
Minulla toimii.

:@101 HD-kanavat
YLE HD;Anvia:330000:C0M256:C:6900:1538=27:0;1541=fin@106:1539:0:2010:42249:22:0
MTV3 HD;MTV OY:226000:C0M256:C:6900:3292=27:3297=fin@4:3293;3295=fin:B00:3291:42249:28:0
Nelonen HD;Welho:234000:C0M256:C:6900:401+8190=27:402=fin@4:0:B00:444:42249:25:0
SuomiTV HD;Digita OY:186000:C0M256:C:6900:1000=27:1100=fin@3:0:B00:100:42249:30:0
Loistavaa! Nyt toimii ja saa HBO:n aidosti HD:na tulevat sarjatkin epgsearchin automaattinauhoitukseen. kiitos!

azze
Säätäjä
Posts: 232
Joined: 27.04.2006 12:00
Location: Tampere

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by azze »

Nelonen pro pitäisi olla auki tänä viikonloppuna http://www.nelonenpro.fi/ . Itsellä ei ainakaan Nelonen pro 1 & 2
(normaali tai HD) näy. TTV verkko Tampereella. Jos jollain näkyy niin voiko pistää toimivaa channels.conf:ia. YLE HD näkyy joten sc pitäisi olla toiminnassa.

perusmuro
Säätäjä
Posts: 238
Joined: 25.04.2011 15:00

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by perusmuro »

azze wrote:Nelonen pro pitäisi olla auki tänä viikonloppuna http://www.nelonenpro.fi/ . Itsellä ei ainakaan Nelonen pro 1 & 2
(normaali tai HD) näy. TTV verkko Tampereella. Jos jollain näkyy niin voiko pistää toimivaa channels.conf:ia. YLE HD näkyy joten sc pitäisi olla toiminnassa.
Mulla on merkattu, että vasta ens viikolla näkyy hd:t kun on suberbowl.
yaVDR 0.6

rofafor
Optikkoliikkeen kopiovastaava
Posts: 1365
Joined: 26.03.2004 3:00
Location: Internet

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by rofafor »

azze wrote:TTV verkko Tampereella.YLE HD näkyy joten sc pitäisi olla toiminnassa.
YLE HD on salaamaton kyseisellä alueella, joten se näkyy kyllä ilman sc-laajennostakin.

azze
Säätäjä
Posts: 232
Joined: 27.04.2006 12:00
Location: Tampere

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by azze »

rofafor wrote:
azze wrote:TTV verkko Tampereella.YLE HD näkyy joten sc pitäisi olla toiminnassa.
YLE HD on salaamaton kyseisellä alueella, joten se näkyy kyllä ilman sc-laajennostakin.
Kerpele, minkähän takia tulee maksettua 30 e vuodessa pelkästä kortista :(

hetas
Yli-ihminen
Posts: 548
Joined: 15.07.2004 3:00
Location: Savonlinna

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by hetas »

TTV:n sivuiltahan tuon näkee mitä sillä saa. Eurosport HD ja MTV3HD olis ihan mukavia, täällä LumoTV:n alueella ei saa pelkällä kortin hinnalla kuin sd-kanavia.

User avatar
jarno
Yli-ihminen
Posts: 527
Joined: 25.06.2005 3:00
Location: Tampere

Re: YLE HD, tosin vain urheilua

Post by jarno »

hetas wrote:Eurosport HD ja MTV3HD olis ihan mukavia
Olisi mukavia, jos toimisivat ilman korttilinkitystä...

Post Reply