CoreAVC

HD materiaali 720p/1080i/1080p. Toisto, tallennus & softat.
Post Reply
User avatar
Jaba
Vanhempi harrastaja
Posts: 60
Joined: 23.09.2005 3:00

CoreAVC

Post by Jaba »

Hei,

yritin asentaa coreavc:tä linuxin puolelle. dshowserverin asennuksessa kosahtaa ja neuvoja kaipaisin.

Kaikki menee hyvin tuohon asti mutta testatessa tulee segmentation faulttia:

$ dshowserver -c CoreAVCDecoder.ax -s 1280x720 -g 09571a4b-f1fe-4c60-9760de6d310c7c31 -b 12 -f 0x34363248 -o 0x30323449
No id specified, assuming test mode
Opening device
len: 992
ProductVersion: 1.8.5
Called unk_LoadImageA
Segmentation fault

miten itse olette tehneet tuon dshowserverin kanssa ja tarvitseeko sitä kun käyttää xine-libbiä?

[/quote]

rofafor
Optikkoliikkeen kopiovastaava
Posts: 1365
Joined: 26.03.2004 3:00
Location: Internet

Post by rofafor »

CoreAVC 1.8.5 vaatii dshowserveristä revision 74 tai uudemman toimiakseen ja vain 32-bittinen binääri toimii 64-bittisessä alustassa.

http://code.google.com/p/coreavc-for-li ... tail?id=62

User avatar
Jaba
Vanhempi harrastaja
Posts: 60
Joined: 23.09.2005 3:00

Post by Jaba »

rofafor wrote:CoreAVC 1.8.5 vaatii dshowserveristä revision 74 tai uudemman toimiakseen ja vain 32-bittinen binääri toimii 64-bittisessä alustassa.

http://code.google.com/p/coreavc-for-li ... tail?id=62
joo sain toimimaan. Nytten pitäisi xine vaan saada tajuamaan tuo coreavc.
Pätchäsin xine-libin ja paketoin uudestaan mutta hd-tasoista kuvaa toistettaessa näkyy että käyttää ffmpeggiä :(

ubuntu intrepidi siis kyseessä.

rofafor
Optikkoliikkeen kopiovastaava
Posts: 1365
Joined: 26.03.2004 3:00
Location: Internet

Post by rofafor »

Jaba wrote:Pätchäsin xine-libin ja paketoin uudestaan mutta hd-tasoista kuvaa toistettaessa näkyy että käyttää ffmpeggiä
Xine-frontendin config-tiedostossa (~/.xine/config*) pystyt säätämään dekooderien priorisointeja.

User avatar
Jaba
Vanhempi harrastaja
Posts: 60
Joined: 23.09.2005 3:00

Post by Jaba »

rofafor wrote:
Jaba wrote:Pätchäsin xine-libin ja paketoin uudestaan mutta hd-tasoista kuvaa toistettaessa näkyy että käyttää ffmpeggiä
Xine-frontendin config-tiedostossa (~/.xine/config*) pystyt säätämään dekooderien priorisointeja.
milläköhän nimellä tuon coreavc:n pitäisi näkyä tossa filussa? Voi olla että tuo xine-libin kirjasto ei ole pätchätty oikein/ei toimi.

rofafor
Optikkoliikkeen kopiovastaava
Posts: 1365
Joined: 26.03.2004 3:00
Location: Internet

Post by rofafor »

Jaba wrote:milläköhän nimellä tuon coreavc:n pitäisi näkyä tossa filussa? Voi olla että tuo xine-libin kirjasto ei ole pätchätty oikein/ei toimi.
Hihasta ravistettuna: engine.decoder_priorities.dshowserver

User avatar
Jaba
Vanhempi harrastaja
Posts: 60
Joined: 23.09.2005 3:00

Post by Jaba »

rofafor wrote:
Jaba wrote:milläköhän nimellä tuon coreavc:n pitäisi näkyä tossa filussa? Voi olla että tuo xine-libin kirjasto ei ole pätchätty oikein/ei toimi.
Hihasta ravistettuna: engine.decoder_priorities.dshowserver
xinen stream information näyttää codeciksi unavailable. Pitäisikö siinä lukea dshowserver ja mitä muuta tarvitsee tehdä että lähtee toimimaan?

coreavc on asennettu ja xine-lib pätchätty.

zimiq
Havittelija
Posts: 34
Joined: 19.08.2008 11:31

Post by zimiq »

Näkyykö dshowserver xine --list-plugins komennon listauksessa?

Käytätkä valmiiksi käännettyä dshowserver binääriä?

User avatar
Jaba
Vanhempi harrastaja
Posts: 60
Joined: 23.09.2005 3:00

Post by Jaba »

zimiq wrote:Näkyykö dshowserver xine --list-plugins komennon listauksessa?

Käytätkä valmiiksi käännettyä dshowserver binääriä?
käänsin dshowserverin itse ja dshowserver näkyy listauksessa.
En tiedä mistä johtuu mutta pätkii vielä pahemmin kuin ffmpeg.

Post Reply