Octopus Net / SAT>IP plugin

DVB kortit, emolevyt, adapterit, antennit, kotelot jne
Post Reply
john_a_doe
Harrastaja
Posts: 44
Joined: 17.07.2004 3:00

Octopus Net / SAT>IP plugin

Post by john_a_doe »

Minulla on jo pidemmän aikaa ollut käytössä DD Octopus PCIe bridge DVB-S/2 + DVB-T/T2/C virittimillä. Koska rofafor on taas kerran tehnyt äärettömän hienoa työtä SAT>IP pluginin kanssa, ajattelin ulkoistaa virittimet nykyisestä vdr kokoonpanosta vaatehuoneen puolelle. Octopus Net Rack on vasta tilauksessa, joten en vielä ole päässyt säheltämään asetusten kanssa.

Kysymys kuuluukin, että miten pluginin parametrit pitäisi loitsia, jotta vdr ymmärtää octopus net:stä löytyvä 2 kpl dvb-s/s2 ja 4 kpl dvb-t/t2 virittimiä ?

Onko T2 alaspäin yhteensopiva , jolloin riittää, että pluginille kertoo octopus:lta löytyvän 2 kpl dvb-s2 ja 4 kpl dvb-t4 virittimiä näin:

Code: Select all

vdr -P 'satip -s 192.168.0.1|DVBS2-2,DVBT2-4|Octo1'
ja tuolla toimii sekä T, että T2 ?

rofafor
Optikkoliikkeen kopiovastaava
Posts: 1365
Joined: 26.03.2004 3:00
Location: Internet

Re: Octopus Net / SAT>IP plugin

Post by rofafor »

john_a_doe wrote:Minulla on jo pidemmän aikaa ollut käytössä DD Octopus PCIe bridge DVB-S/2 + DVB-T/T2/C virittimillä. Octopus Net Rack on vasta tilauksessa, joten en vielä ole päässyt säheltämään asetusten kanssa.
Voit käyttää esim. minisatip-ohjelmistoa ympäristön testaukseen...
john_a_doe wrote:Kysymys kuuluukin, että miten pluginin parametrit pitäisi loitsia, jotta vdr ymmärtää octopus net:stä löytyvä 2 kpl dvb-s/s2 ja 4 kpl dvb-t/t2 virittimiä ?
Laajennos löytää laitteet automaattisesti verkosta, joten sinun kannattaa vain määritellä käytettäväksi 6 laitetta, jotta voit käyttää kaikkia virittimiäsi yhtäaikaa:

Code: Select all

-P 'satip -d 6'

Post Reply