Harmony kakea ostamassa

DVB kortit, emolevyt, adapterit, antennit, kotelot jne
User avatar
jarno
Yli-ihminen
Posts: 527
Joined: 25.06.2005 3:00
Location: Tampere

Post by jarno »

Itsellä käytössä nyt Harmony 885, aiemmin oli 525. Laitteita on vanha XBOX, vdr-purkki, Pioneerin DVD-soitin, Pioneerin vahvistin, Samsungin TV, ipod-telakka ja kaikkien ohjaus onnistuu tuolla. Activityt toimii hienosti, nappia painamalla menee oikeat laitteet päälle ja oikeat sisäänmenot. Vaimokekin tykkää, kun ei tarvii hirveätä kasaa kaukosäätimiä, eikä tarvi miettiä mikä sisäänpito olla milloinkin vahvistimessa ja mikä telkkarissa. Vaimokkeen vanhemmille hommasin 555 Harmonyn ja pistin asetukset kuntoon, ja sen jälkeen kun olen käynyt ei siellä ole muita kakeja pöydällä näkynyt. Oma vanha 525 on menossa omille vanhemmille kun seuraavan kerran käyn.

noeikujoo
Yli-ihminen
Posts: 2156
Joined: 23.08.2004 3:00
Location: Kajaani

Post by noeikujoo »

noeikujoo wrote:Ainakin 525 palaa aina taikaisin edelliseen activityyn, kun device-tilan jälkeen painaa uudestaan device-nappia.
Korjaus tähän: eka device-napin painallus palauttaa kaken devices-valikkoon ja vasta toinen painallus palauttaa 525:n edellisen activityyn.

hetas
Yli-ihminen
Posts: 548
Joined: 15.07.2004 3:00
Location: Savonlinna

Post by hetas »

noeikujoo wrote: Repeat riippuu varmaan ohjattavista laitteista. Ainakin itsellä repeat toimii volyymin lisäksi myös nuoli-, ok- ch+- ja ch- -näppäimillä.
Mikä laite sinulla on käytössä? Minulla ei millään laitteella ole repeat toiminut, enkä ole löytänyt siihen mitään asetustakaan. Muistaakseni etsin myös harmonyn keskustelupalstalta aikoinaan asiaa ja muillakin oli ollut samanlaisia ongelmia.

Tai onko mahdollista esim. Lircillä muuttaa yksi pitkä signaali (nappi pohjassa) useaksi lyhyeksi käskyksi (niinkuin painelisi nappia).

noeikujoo
Yli-ihminen
Posts: 2156
Joined: 23.08.2004 3:00
Location: Kajaani

Post by noeikujoo »

hetas wrote:Mikä laite sinulla on käytössä? Minulla ei millään laitteella ole repeat toiminut, enkä ole löytänyt siihen mitään asetustakaan. Muistaakseni etsin myös harmonyn keskustelupalstalta aikoinaan asiaa ja muillakin oli ollut samanlaisia ongelmia.

Tai onko mahdollista esim. Lircillä muuttaa yksi pitkä signaali (nappi pohjassa) useaksi lyhyeksi käskyksi (niinkuin painelisi nappia).
Repeat toimii itsellä ainakin Av-vahvistimen, PS3:n ja HTPC:n kanssa. HTPC:ssä on imonin IR-vastaanotin. Viikonloppuna huomasin, että repeat ei toimi videotykin kanssa.

Post Reply