yaVDR 0.5.0a XBMC käynnistäminen ei sammuta VDR:ää

Vaihtoehtoja VDR:lle? Keskustele vapaasti muista vastaavista järjestelmistä
Post Reply
Arska
Vanhempi harrastaja
Posts: 80
Joined: 16.06.2005 3:00
Location: Tampere

yaVDR 0.5.0a XBMC käynnistäminen ei sammuta VDR:ää

Post by Arska »

Asensin viime viikonloppuna yaVDR 0.5.0a. Purkki käynnistyy oletuksena telkkarin puolelle (VDR). Asensin eilen osdteletext plugarin, jonka jälkeen ACPI lopetti toimintansa. Päivitin ACPI plugarin, jonka jälkeen tuli uusi ongelma. Kun käynnistää XBMC:n, niin VDR ei sammu taustalta laisinkaan. Tutkaisin asiaa ja mielestäni ao. konffien perusteella liipaistaan käyntiin /etc/init/xbmc.conf (meikäläisellä tällainen http://pastebin.com/21DgxQyk).

En osaa lisätä tohon konffiin "stop vdr" ja/tai "killall -9 vdr", koska pitäisi päästä suorittamaan admin-oikeuksin (sudo). Voisiko joku vilkaista omaa yaVDR 0.5.0a ja verrata meikäläisen konffiin? Entä olisiko antaa vinkkejä homman korjaamiseen, esim. miten saan ajettua adminina nuo em. komennot sisään?


-Arska
aaakoo
Isäntä
Posts: 103
Joined: 02.09.2006 3:04
Location: Vaajakoski

Re: yaVDR 0.5.0a XBMC käynnistäminen ei sammuta VDR:ää

Post by aaakoo »

Vdr kuuluu jäädä sinne taustalle pyörimään, tuossa XBMC puolelle vaihdossa sammutetaan vain frontend plugini eli vdr-sxfe tai softhddevice tai mikä siellä nyt onkaan valittuna käyttöön. Voithan käyttää tuota XBMC:tä myöskin näyttämään sitä vdr:n tv-kuvaa.

Omassa edellisessä setupissa jossa käytin softhddevice plugaria oli sellainen ongelma että tuo vaihto XBMC puolelle tai sieltä takas VDR:lle ei tapahtunu muuten kuin lausumalla ssh-konsoliin "killall -9 sleep".
Arska
Vanhempi harrastaja
Posts: 80
Joined: 16.06.2005 3:00
Location: Tampere

Re: yaVDR 0.5.0a XBMC käynnistäminen ei sammuta VDR:ää

Post by Arska »

Aivan. Mulla (kuten oletuksena 0.5.0a) VDR:n frontend on ssofthddevice. Vaihdoin huvikseni frontendiksi sxfe/xinelibout ja sehän alkoi toimimaan heittämällä. Mikä tuohon sitten tuli kun aiemmin toimi moitteettomasti, joten plugareiden päivityksessä jotain rikkoontui softhddevicen osalta... No eipä niin väliä, pääasia että toimii.

-Arsi
Post Reply