Headless serveri TV ohjelmien nauhoitukseen?

Vaihtoehtoja VDR:lle? Keskustele vapaasti muista vastaavista järjestelmistä
Post Reply
johnnycarpet
Vastasyntynyt
Posts: 1
Joined: 12.04.2012 22:11

Headless serveri TV ohjelmien nauhoitukseen?

Post by johnnycarpet »

Tällä hetkellä käytössä on mythtv backend (intel i3, intel emo ilman näyttökorttia + Hauppage Nova T500 tuplaviritin) ja eri koneessa XBMC frontendinä, nauhoitukset mythtv web liittymän kautta. Muuten pelaa hyvin mutta silloin tällöin nauhoitukset on ihan kuraa, palkkiutuu jne. signaalissa ei pitäisi olla ongelmaa mutta koska tvheadend nauhoitti lyhyen kokemuksen perusteella OK (mitä nyt EPG ruotsiksi ja merkkiongelmia myös tiedostonimissä ja jotain pientä muuta) .

Olen harkinnut mythtv:n vaihtamista johonkin muuhun backendiin mutta onnistuneen nauhoituksen lisäksi serverin pitäisi pystyä sammuttamaan itsensä (ACPI) ja heräämään nauhoittamaan. XBMC herättää serverin olevalla wakeonlanilla kun XBMC masiina laitetaan päälle (@rebootilla crontabissa), mythtv sitten tarkastaa pre-shutdownissa että XBMC ei ole päällä ennen kun sammuttaa).

Onko jollain vastaavaa setuppia ilman mythtv:tä (en enää tiedä missä vika voisi olla)? Saako VDR:n tai tvheadendin konffattua heräämään vain tarvittaessa nauhoittamaan tai katselua varten?

Toki jos jollain on ollut mythtv backendissä samanlaisia ongelmia ja saanut ne korjattua tuon kortin (tai jonkun muun DiBcom 7000 kortin) kanssa niin sekin kiinnostaa.

Jos tämä viesti on väärässä paikassa niin pahoittelut, löysin tämän foorumin vasta nyt ja tämä on eka viesti :-)
savis21
Säätäjä
Posts: 210
Joined: 29.03.2009 14:09

Re: Headless serveri TV ohjelmien nauhoitukseen?

Post by savis21 »

VDR:ssä tuo toiminnallisuus on jo toteutettu eli osaa sulkea itsensä, kun kone on ollut määritetyn ajan "ei-aktiivisena" eli kukaan ei käytä..

tvheadend + XBMC koneellekin löytyy vastaava viritys, jota en ole kokeillut... Täältä löytyy skriptit ja readme file. Jos kokeilet, niin kertoilehan ihmeessä kokemuksesi ja virityksesi tälle palstalle.
Post Reply