Tvheadend/xbmc tallenne valikko

Vaihtoehtoja VDR:lle? Keskustele vapaasti muista vastaavista järjestelmistä
Post Reply
kukuardo
Asiantuntija
Posts: 135
Joined: 06.12.2005 12:03
Location: Kemi

Tvheadend/xbmc tallenne valikko

Post by kukuardo »

Onkos jollain käytössä tvheadend ja xbmc.olisi ongelmana xbmc puolella noi tallenteet,saakos niitä jotenkin kansioihin sinne xbmc puolelle järjesteltyä,esim sarjat,leffa,jne nyt tallenteet tulee kaikki yhteen pötköön tuonne xbmc puolelle siitä aika vaikeeta etsiä kun alkaa oleen tallenteita useita satoja kpl.

BoxFreak
Havittelija
Posts: 34
Joined: 25.10.2010 19:08

Re: Tvheadend/xbmc tallenne valikko

Post by BoxFreak »

Eikös tuolla Tvheadendin hallintasivulla ole monipuoliset säädöt alikansioiden määritykseen yms.? En ole itse kyllä kokeillut. Onko muuten tietoa mistä tässä kombinaatiossa määritellään tuo tallennusten kohdekansio? Koitin vaihtaa sitä Tvheadendistä, mutta ei tunnu vaikuttavan.

kukuardo
Asiantuntija
Posts: 135
Joined: 06.12.2005 12:03
Location: Kemi

Re: Tvheadend/xbmc tallenne valikko

Post by kukuardo »

jep onhan siellä ne säädöt,mutta xbmc kautta tallenne valikkossa ne ei näy.näkyykö sinulla?siellä samalla hallinta sivulla on myös se kohde kansion valinta.

BoxFreak
Havittelija
Posts: 34
Joined: 25.10.2010 19:08

Re: Tvheadend/xbmc tallenne valikko

Post by BoxFreak »

Joo ei ole valintoja XBMCn puolella käsittääkseni.

Tais löytyä ohje miten toi tallennuskansio muutetaan: http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=62696&page=27 Täytyy kokeilla illalla. Lieköhän jotain estettä laittaa tohon suoraan smb-jakoa koska haluaisin tallenteet palvelimelle kun tossa mediakoneessa on vain 30G SSD?

kukuardo
Asiantuntija
Posts: 135
Joined: 06.12.2005 12:03
Location: Kemi

Re: Tvheadend/xbmc tallenne valikko

Post by kukuardo »

täällä pyörii tvheadend serverillä ja openelec on sit vain clientinä,vaihdoin vaan takas vdr tuon ku en saanut tuossa tvheadend/xbmc näkymään tallenteita kansioissa,tulee melkoinen sekasotku ku kaikki tallenteet tulee putkeen vain.no jos jossain vaiheessa jaksaisi taas tutkia asiaa.jos saat näkymään niin kirjoittele mitä piti muuttaa.

kukuardo
Asiantuntija
Posts: 135
Joined: 06.12.2005 12:03
Location: Kemi

Re: Tvheadend/xbmc tallenne valikko

Post by kukuardo »

Onkos tähän kellään vielä ratkaisua?pikaisesti kokeilin tuota uutta tvheadendiä niin edelleen xbmc listaa tallenteet yhteen pötköön xbmc puolella vaikkakin ne tallennetaan esim. sarjat,leffat,doc, kansioihin.muutenhan toi pelaan ihan ok jopa tuolla raspberyllä.

Post Reply