Kolme Geniatech T230C2 -tikkua koneessa

VDR ja DVB aiheista keskustelua
Post Reply
ariva
Vanhempi harrastaja
Posts: 72
Joined: 06.04.2006 10:51
Location: Lapua

Kolme Geniatech T230C2 -tikkua koneessa

Post by ariva »

Mulla on 3 x Geniatech T230C2 -tikkua koneessa (yavdr64-0.5.0a.hybrid) ja ajurit asennettu tuolta:

Code: Select all

git clone https://bitbucket.org/CrazyCat/media_build.git
cd media_build
./build
sudo make install
Sc-plugin toimii muuten hyvin, mutta yhden tikun kanssa (#2) näkyy maksukanavilla vain musta kuva ja palkit ovat kuten muissa tikuissa.
Tuolla https://www.linuxtv.org/wiki/index.php/Geniatech_T230C2 annetaan build käskylle lisä parametreja, joita en käyttänyt.
Kuinka saisi kaikki kortit näyttämään kuvaa maksukanavilta?
Tässä lokia
yavdr_log.txt
(31.73 KiB) Downloaded 186 times

aaakoo
Vanhempi harrastaja
Posts: 85
Joined: 02.09.2006 3:04
Location: Vaajakoski

Re: Kolme Geniatech T230C2 -tikkua koneessa

Post by aaakoo »

Ei ole tuota pluginia enää käytössä mutta muistelen joskus laitteita lisättyäni että pitikö sieltä VDR valikosta Asetukset -> Laajennukset -> SC käydä valitsemassa että mitkä adapterit saavat purkua käyttää?

ariva
Vanhempi harrastaja
Posts: 72
Joined: 06.04.2006 10:51
Location: Lapua

Re: Kolme Geniatech T230C2 -tikkua koneessa

Post by ariva »

Sc plugin asetuksissa oli tosiaan yksi kortti ilman lupaa. Tuo muutos ei tuntunut aluksi auttavan asiaan. Äsken kokeilin vaihdella eri maksukanavien välillä ja tikkuja vaihdellen. Aluksi esim. max näkyi vain kahdella tikulla, mutta kun kokeilin Eurosporttia niin sitten alkasi kaikki kolme tikktua näkymään ja myös muilla maksukanavilla alkoi kaikki tikut näkymään. Tämä vain kesti jonkun aikaa. Kiitoksia aaakoo vinkistä.
Vielä kun saisi Nelonen HD:n näkymään noilla tikuilla, kuten se näkyy PCTV Systems nanoStick 290e tikulla. Tuota tikkua kun vain en löytänyt kahta lisää mistään. NanoStickä en saanut toimimaan yhdessä Geniatech T230C2 tikun kanssa (eri ajurit).

ariva
Vanhempi harrastaja
Posts: 72
Joined: 06.04.2006 10:51
Location: Lapua

Re: Kolme Geniatech T230C2 -tikkua koneessa

Post by ariva »

Eilisen (31.12.19) taajuusmuutoksien jälkeen tapahtui kummia:
- Nelonen HD ja AlfaTV alkoi näkyä
- Max ja Eurosport 1 ei näy enää (signaalimittari näyttää hyvää bittivirtaa)

Post Reply