ttxtsubs ajoitus pielessä tallenteissa

VDR ja DVB aiheista keskustelua
svalavuo
Säätäjä
Posts: 287
Joined: 07.12.2004 3:00
Location: Rauma
Contact:

ttxtsubs ajoitus pielessä tallenteissa

Post by svalavuo »

tuli hommattua c moren kanavat. Tallenteissa tulee vaan tekstitys ihan hemmetisti etuajassa. Asetuksista laitoin viiveeksi maksimin (5000) ja edelleen teksti tulee etuajassa :(

ajatuksia kellään?
vdr on 1.7.33 ja ttxtsubs 0.2.4
KipEta
Havittelija
Posts: 31
Joined: 02.12.2007 13:26

Re: ttxtsubs ajoitus pielessä tallenteissa

Post by KipEta »

Suosittelen päivitystä 0.3.0-versioon. Ei vaadi manuaalista ajoituksen säätöä.
makehu
Säätäjä
Posts: 399
Joined: 30.07.2006 22:09
Location: Uusikaupunki

Re: ttxtsubs ajoitus pielessä tallenteissa

Post by makehu »

Itselläni on myös nuo cmore:n kanavat ja tallenteiden ja livekuvan tekstit näkyvät kyllä ilman ttxt-plugaria. Ajoituksissakaan ei ole ollut häikkää.

offtopiccia.. svalavuo, sullahan oli käytössä vomp-clientti? Kokeileppa toimiiko cmore series vompilla. Jostain syystä itselläni tuo kanava pikselöityy vompilla katsellessa mutta kaikki muut kanavat toimii niin kuin pitää, ja serverillä tuo series toimii virheettä.
Good people drink good beer. -Hunter S. Thompson
svalavuo
Säätäjä
Posts: 287
Joined: 07.12.2004 3:00
Location: Rauma
Contact:

Re: ttxtsubs ajoitus pielessä tallenteissa

Post by svalavuo »

KipEta wrote:Suosittelen päivitystä 0.3.0-versioon. Ei vaadi manuaalista ajoituksen säätöä.
Kokeilin tuotakin, mutta se perhana ei edes lataudu vdr:n kanssa.
KipEta
Havittelija
Posts: 31
Joined: 02.12.2007 13:26

Re: ttxtsubs ajoitus pielessä tallenteissa

Post by KipEta »

0.3.0 versio vaatinee uudemman version myös vdr:stä. Eli kannattaa päivittää 2.0.1:een.
svalavuo
Säätäjä
Posts: 287
Joined: 07.12.2004 3:00
Location: Rauma
Contact:

Re: ttxtsubs ajoitus pielessä tallenteissa

Post by svalavuo »

makehu wrote:Itselläni on myös nuo cmore:n kanavat ja tallenteiden ja livekuvan tekstit näkyvät kyllä ilman ttxt-plugaria. Ajoituksissakaan ei ole ollut häikkää.
Miten hemmetissä tuo onnistuu?
makehu wrote:offtopiccia.. svalavuo, sullahan oli käytössä vomp-clientti? Kokeileppa toimiiko cmore series vompilla. Jostain syystä itselläni tuo kanava pikselöityy vompilla katsellessa mutta kaikki muut kanavat toimii niin kuin pitää, ja serverillä tuo series toimii virheettä.
Koitan muistaa kokeilla tänään.
svalavuo
Säätäjä
Posts: 287
Joined: 07.12.2004 3:00
Location: Rauma
Contact:

Re: ttxtsubs ajoitus pielessä tallenteissa

Post by svalavuo »

KipEta wrote:0.3.0 versio vaatinee uudemman version myös vdr:stä. Eli kannattaa päivittää 2.0.1:een.
Eipä tarjoile kakkosta vielä mikään ppa :)
makehu
Säätäjä
Posts: 399
Joined: 30.07.2006 22:09
Location: Uusikaupunki

Re: ttxtsubs ajoitus pielessä tallenteissa

Post by makehu »

svalavuo wrote: Miten hemmetissä tuo onnistuu?
Testasin tuota itsekin hieman, näyttää siltä että cmore kanavien tekstit ovat ainakin antenniverkossa ns."poltettu" kiinni kuvaan. En saanut niitä pois vaikka otin tekstityksen pois käytöstä. Signaalimitarin mukaan tekstitys PID:n arvo on 0, mitä sitten tarkoittaakin.
Good people drink good beer. -Hunter S. Thompson
svalavuo
Säätäjä
Posts: 287
Joined: 07.12.2004 3:00
Location: Rauma
Contact:

Re: ttxtsubs ajoitus pielessä tallenteissa

Post by svalavuo »

ah, no mulla kaapelissa ei ole polteetu tekstit. :(

Outoutta on tosiaan, että livekuvassa ne toimii oikein, tallenteessa ei arvo 5000 riitä (5sek?).
noeikujoo
Yli-ihminen
Posts: 2156
Joined: 23.08.2004 3:00
Location: Kajaani

Re: ttxtsubs ajoitus pielessä tallenteissa

Post by noeikujoo »

svalavuo wrote:ah, no mulla kaapelissa ei ole polteetu tekstit. :(

Outoutta on tosiaan, että livekuvassa ne toimii oikein, tallenteessa ei arvo 5000 riitä (5sek?).
Vika on tuossa ttxtsubs-pluginissa ja se on tosiaan korjattu uudemmassa 0.3.0 versiossa.

http://projects.vdr-developer.org/issues/1186 <- Tuolla on aiheeseen liittyvä vanha bugiraportti ja siellä oli myös pätsi, joka ainakin minulla korjasi tuon ajoitusongelman 0.2.4 version kanssa. Näköjään pätsi on poistettu tuolta jokin aika sitten. Laitoin pätsin tänne, jos haluat kokeilla sitä.
svalavuo
Säätäjä
Posts: 287
Joined: 07.12.2004 3:00
Location: Rauma
Contact:

Re: ttxtsubs ajoitus pielessä tallenteissa

Post by svalavuo »

tolla pätsillä toimi! upeeta!
seuraavaksi toiselle limpulle 2-sarjalainen testiin.
Jagora
Isäntä
Posts: 94
Joined: 20.07.2007 19:08
Location: Tampere

Re: ttxtsubs ajoitus pielessä tallenteissa

Post by Jagora »

noeikujoo wrote: Vika on tuossa ttxtsubs-pluginissa ja se on tosiaan korjattu uudemmassa 0.3.0 versiossa.

http://projects.vdr-developer.org/issues/1186 <- Tuolla on aiheeseen liittyvä vanha bugiraportti ja siellä oli myös pätsi, joka ainakin minulla korjasi tuon ajoitusongelman 0.2.4 version kanssa. Näköjään pätsi on poistettu tuolta jokin aika sitten. Laitoin pätsin tänne, jos haluat kokeilla sitä.
Hävettää kysyäkin, mutta miten tuo pätsäys pitää tehdä? Löytyykö jostain rautalankaohjetta pätsäykseen ja sen jälkeisiin toimiin, jotta korjaus saadaan mukaan?
jonne
Harrastaja
Posts: 41
Joined: 22.03.2009 19:53

Re: ttxtsubs ajoitus pielessä tallenteissa

Post by jonne »

svalavuo wrote:
KipEta wrote:0.3.0 versio vaatinee uudemman version myös vdr:stä. Eli kannattaa päivittää 2.0.1:een.
Eipä tarjoile kakkosta vielä mikään ppa :)
Siis mitäköhän olen mahtanut tehdä väärin kun minulla 0.3.0 toimii 1.7.27 VDR:n kanssa, kahdessakin koneessa, ihan ongelmitta. Toinen kone on puhdas yavdr ja toinen yavdr ppa:sta Ubuntu 10.04:een asennettu.
Jagora wrote:Hävettää kysyäkin, mutta miten tuo pätsäys pitää tehdä? Löytyykö jostain rautalankaohjetta pätsäykseen ja sen jälkeisiin toimiin, jotta korjaus saadaan mukaan?
Pluginien kääntäminen tuttua?
mcmount
Havittelija
Posts: 20
Joined: 13.01.2007 11:39

Re: ttxtsubs ajoitus pielessä tallenteissa

Post by mcmount »

Itse virittelen juurikin ubuntu 12.04 päälle 2.1.2 VDR:rää ja kääntelen & pätsäilen. Google on tässäkin paras kaveri.
Ttxtsubin pätsääminen menee siten, että tuo .patch file kopsataan vdr hakemistoon (itselläni /usr/local/src/vdr).
Olethan kopsannut tämän ttxtsubs plugarin 0.3.0 /usr/local/src/vdr/PLUGINS/src/ttxtsubs - hakemistoon?

eli kopsaat patchin: sudo cp /usr/local/src/vdr/PLUGINS/src/ttxtsubs/patches/vdr-1.7.38-ttxtsubs.patch /usr/local/src/vdr/
ja ajelet sen: patch -p1 -i vdr-1.7.38-ttxtsubs.patch
tämän jälkeen: sudo make plugins && sudo make install

Hyviä yleisohjeita VDR:n asennukseen löytyy: http://www.vdr-wiki.de/wiki/index.php/K ... nd_S2-6400

Itselläni on tuo S2-6400 ja pelittää kun enkeli.

Mcm
P.Kosunen
Yli-ihminen
Posts: 1148
Joined: 06.11.2005 14:08
Location: Helsinki

Re: ttxtsubs ajoitus pielessä tallenteissa

Post by P.Kosunen »

Tallentuukos nuo teksti-tv tekstitykset tallenteisiin vaikka ttxtsubs pluginin jättäisi asentamatta?
Post Reply