DNA:n päivitetyt kanavat

VDR ja DVB aiheista keskustelua
Post Reply
Rene
Yli-ihminen
Posts: 671
Joined: 10.10.2004 3:00
Location: Espoo

DNA:n päivitetyt kanavat

Post by Rene »

Onko kellään DNA:n kanavamuunnoksen jälkeinen tuore channels.conf? Jostain syystä mun yle1 + yle2 sekä ava sd-kanavat ovat "tyhjiä", eli saan epg:n mutta ilman ääntä tai kuvaa :-(
hetas
Yli-ihminen
Posts: 549
Joined: 15.07.2004 3:00
Location: Savonlinna

Re: DNA:n päivitetyt kanavat

Post by hetas »

Ei ole DNA:ta, mutta minulla VDR oli hakenut muutokset itse. Asetuksissa on uusien transpondereiden haku päällä. Kanavalistan loppuun oli tullut OBSOLETE-merkinnällä olevia kanavia läjä.

EDIT: Varmaan tuttua asiaa, mutta vastottain vaihtui kaaplieyhtiö, ja w_scan haki kyllä uuden yhtiön kanavat tällä rimpsulla.

Code: Select all

w_scan -fc -c FI -C UTF-8|tee --append `date +%F_%T`_channels.conf
Järjestelin vaan sitten kanavat tekstieditorilla vanhan channels.confin mukaiseksi.
Rene
Yli-ihminen
Posts: 671
Joined: 10.10.2004 3:00
Location: Espoo

Re: DNA:n päivitetyt kanavat

Post by Rene »

Yritin hakea tuolla, mutta valitti ensin että dvb-kortti on varattu, ja kun sammutin vdr:n, ohjelma ei taas löytänyt koko korttia.. käytiin lopulta laiskuuttani wirbelscan-pluginia.. Ylen 1 ja 2 sd-kanavat ei vaan tahdo toimia.. :-(
Kameleontti
Säätäjä
Posts: 236
Joined: 03.09.2007 11:09
Location: Hellsinki

Re: DNA:n päivitetyt kanavat

Post by Kameleontti »

Tuollaiset minulta löytyy Helsinginssä DNA:n kaapeliverkossa, jotka toimivat.

Code: Select all

Yle TV1;Yleisradio Oy:274000:C0M256:C:6900:512=2:650=eng@3,652=dut@3:5000;1027=fin:0:17:42249:1:0
Yle TV2;Yleisradio Oy:274000:C0M256:C:6900:513=2:660=fin@3,661=sve@3,662=eng@3:5000;2027=fin:0:33:42249:1:0
Yle Teema & Fem;Yleisradio Oy:274000:C0M256:C:6900:514=2:670=fin@3:5000:0:81:42249:1:0
AVA;MTV OY:274000:C0M256:C:6900:352=2:353=fin@3:354;355=fin:0:351:42249:1:0
Rene
Yli-ihminen
Posts: 671
Joined: 10.10.2004 3:00
Location: Espoo

Re: DNA:n päivitetyt kanavat

Post by Rene »

Kiitos! Vika löytyi. Mun haku ei jostian syystä päivittänyt QAM-modulaation yle 1+2 ja ava:lle oikeaksi... Muuttamalla 128->256 korjasi homman:-)
Post Reply