Tekstit ei tallennu (subtitles plugini)

VDR ja DVB aiheista keskustelua
Post Reply
User avatar
haruotsa
Harrastaja
Posts: 46
Joined: 10.06.2005 3:00

Tekstit ei tallennu (subtitles plugini)

Post by haruotsa »

Mikähän mahtaa riivata tota mun vdr:n tekstityksen tallennusta kun tekstitykset näkyy, mutta ei tallennu. Tekstien tallennus on laitettu päälle. Seuraavassa pätkä setup.conffia.

Tekstitys kyllä näkyy kun normaalisti katselee, mutta talletaessa ongelmat tulevat esille.


subtitles.Delay = 0
subtitles.Dxr3comp = 0
subtitles.Enabled = 1
subtitles.ForegroundTransparency = 0
subtitles.HearingImpaired = 0
subtitles.Language = 8
subtitles.Language2 = 8
subtitles.Mainmenu = 1
subtitles.Offset = 0
subtitles.Record = 1
subtitles.Sync = 1
subtitles.VideoFormat = 0
User avatar
JUUeikunn
Säätäjä
Posts: 241
Joined: 24.06.2005 3:00

Post by JUUeikunn »

Jotain samantyylistä havainnut, itsellä korjaantui kun käytin subtitles.Recordia nollassa ja takaisin, mitään virheilmoja tms. ei ole missään näkynyt, jossain MontyPythonissa on tekstit ja jossain ei. Katsottaessa livenä näkyy tekstit aina.

vdr 1.4.2 ja subtitles 0.4.0


A
User avatar
haruotsa
Harrastaja
Posts: 46
Joined: 10.06.2005 3:00

Post by haruotsa »

Ei toi tuntunut auttavan. Muokkasin tota setuppia käsin ja sitten vdr:n menusta mutta tuloksetta.

No täytyy jatkaa tutkimusta tai asentaa vdr uusisks ja kattoo alkaako pelittään.
karsta62
Vastasyntynyt
Posts: 1
Joined: 10.01.2015 12:30

Re: Tekstit ei tallennu (subtitles plugini)

Post by karsta62 »

14 vuotta myöhemmin....

Kubuntu 20.04
VDR version: 2.4.4
VDRAdmin-AM version: 3.6.10

ja käytän vain streamdevin kautta.

DVB -tekstitykset näkyvät live-streamissa hienosti kaikin tavoin, mutta tallennuksissa niitä ei ole. Esim. VLC ei tunnista mitään tekstitystä ja mediainfo näyttää tyhjää:

Text
ID : 2127 (0x84F)
Menu ID : 132 (0x84)
Format : DVB Subtitle
Codec ID : 6
Delay relative to video : 467 ms
Language : (empty)

Kaikki asetuksista löytämäni subtitle-asetukset ovat tällä hetkellä näin:

$ grep -i subtitle /etc/vdr/setup.conf
DisplaySubtitles = 1
SubtitleBgTransparency = 0
SubtitleFgTransparency = 0
SubtitleLanguages = fi
SubtitleOffset = 0
UseSubtitle = 1
subtitles.Record = 1 (kuha kokeilin...)

Miten muilla menee?
Post Reply