Kuollut / jumissa oleva pikseli.. argh.

DVB kortit, emolevyt, adapterit, antennit, kotelot jne

Kuollut / jumissa oleva pikseli.. argh.

ViestiKirjoittaja Critter » 28.01.2014 9:39

Noniin, hienossa uudessa telkkarissa on sitten tuollainen jumissa/kuollut pixeli joka loistaa vihreänä. Jos ruutu on mustana, niin se pikseli on myös musta, mutta jos siinä pitäisi palaa joku väri, niin se on aina kirkkaan vihreä. En ole kokeillut vielä ajella pitkiä aikoja esim. tuota http://www.jscreenfix.com/ , koska kyseessä on plasma ja ei kiinnostaisi lisäksi ottaa vielä haamukuvaa tuosta suhinaruudusta näyttöön.

Muistelisin, että joskus vuosia sitten oli joku softa, jolla sai sammutettua pikseleitä ? Löytyisiköhän linuxille vastaavaa, jonka voisi ajaa tuolla taustalla.
Musta pikseli ei haittaisi käytännössä ollenkaan, verrattuna vihreään laaseriin. :)

Jos olisin ostanut gigantista olisin vienyt vaihtoon, mutta cdon.comin kanssa tuskin jaksan alkaa tappelemaan, kun vielä manuaalissa on maininta:
Koodi: Valitse kaikki
The panel is a high technology display product with resolution of two million to six million pixels. You may see tiny black dots and/or brightly coloured dots (red, blue or green) at a size of 1 ppm on the panel. This does not indicate a malfunction and does not affect the performance and reliability of the product. This phenomenon also occurs in third-party products and is not subject to exchange or refund.
RIP VDR
VU+ DUO2 (OPEN ATV 5.1), 2*Dual T2/C viritin, 1TB HD, LA Digital CI+ CAM, LG 60PN650T
WeTek.OpenELEC Box with DVB-C/T2 viritin, Panasonic TH-42PZ80E
Critter
Yli-ihminen
 
Viestit: 866
Liittynyt: 16.12.2008 19:25

Paluu Laitteistot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa