Tvheadend/xbmc tallenne valikko

Vaihtoehtoja VDR:lle? Keskustele vapaasti muista vastaavista järjestelmistä

Tvheadend/xbmc tallenne valikko

Postby kukuardo » 02.02.2012 16:38

Onkos jollain käytössä tvheadend ja xbmc.olisi ongelmana xbmc puolella noi tallenteet,saakos niitä jotenkin kansioihin sinne xbmc puolelle järjesteltyä,esim sarjat,leffa,jne nyt tallenteet tulee kaikki yhteen pötköön tuonne xbmc puolelle siitä aika vaikeeta etsiä kun alkaa oleen tallenteita useita satoja kpl.
kukuardo
Asiantuntija
 
Posts: 135
Joined: 06.12.2005 12:03
Location: Kemi

Re: Tvheadend/xbmc tallenne valikko

Postby BoxFreak » 14.02.2012 19:16

Eikös tuolla Tvheadendin hallintasivulla ole monipuoliset säädöt alikansioiden määritykseen yms.? En ole itse kyllä kokeillut. Onko muuten tietoa mistä tässä kombinaatiossa määritellään tuo tallennusten kohdekansio? Koitin vaihtaa sitä Tvheadendistä, mutta ei tunnu vaikuttavan.
BoxFreak
Havittelija
 
Posts: 34
Joined: 25.10.2010 19:08

Re: Tvheadend/xbmc tallenne valikko

Postby kukuardo » 14.02.2012 23:56

jep onhan siellä ne säädöt,mutta xbmc kautta tallenne valikkossa ne ei näy.näkyykö sinulla?siellä samalla hallinta sivulla on myös se kohde kansion valinta.
kukuardo
Asiantuntija
 
Posts: 135
Joined: 06.12.2005 12:03
Location: Kemi

Re: Tvheadend/xbmc tallenne valikko

Postby BoxFreak » 15.02.2012 12:37

Joo ei ole valintoja XBMCn puolella käsittääkseni.

Tais löytyä ohje miten toi tallennuskansio muutetaan: http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=62696&page=27 Täytyy kokeilla illalla. Lieköhän jotain estettä laittaa tohon suoraan smb-jakoa koska haluaisin tallenteet palvelimelle kun tossa mediakoneessa on vain 30G SSD?
BoxFreak
Havittelija
 
Posts: 34
Joined: 25.10.2010 19:08

Re: Tvheadend/xbmc tallenne valikko

Postby kukuardo » 15.02.2012 16:22

täällä pyörii tvheadend serverillä ja openelec on sit vain clientinä,vaihdoin vaan takas vdr tuon ku en saanut tuossa tvheadend/xbmc näkymään tallenteita kansioissa,tulee melkoinen sekasotku ku kaikki tallenteet tulee putkeen vain.no jos jossain vaiheessa jaksaisi taas tutkia asiaa.jos saat näkymään niin kirjoittele mitä piti muuttaa.
kukuardo
Asiantuntija
 
Posts: 135
Joined: 06.12.2005 12:03
Location: Kemi

Re: Tvheadend/xbmc tallenne valikko

Postby kukuardo » 12.09.2012 16:53

Onkos tähän kellään vielä ratkaisua?pikaisesti kokeilin tuota uutta tvheadendiä niin edelleen xbmc listaa tallenteet yhteen pötköön xbmc puolella vaikkakin ne tallennetaan esim. sarjat,leffat,doc, kansioihin.muutenhan toi pelaan ihan ok jopa tuolla raspberyllä.
kukuardo
Asiantuntija
 
Posts: 135
Joined: 06.12.2005 12:03
Location: Kemi


Return to Vaihtoehtoiset ohjelmistot

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron