[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4758: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3893)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4760: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3893)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3893)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3893)
linuxtv.fi • View topic - yavdr ei päivitä kanavia

yavdr ei päivitä kanavia

VDR ja DVB aiheista keskustelua

yavdr ei päivitä kanavia

Postby paju2000 » 13.11.2014 20:27

paju2000
Vanhempi harrastaja
 
Posts: 77
Joined: 03.03.2007 14:31

Re: yavdr ei päivitä kanavia

Postby aaakoo » 16.11.2014 20:46

Samoja havaintoja, sain omani korjattua muokkaamalla channels.conf tiedostoon käsin arvot "parameters", NID ja TID niin että kopioin nämä samassa muxissa sellaisesta kanavasta jossa EPG toimii. Mutta tosiaan jotain vikaa on koska ei näistä ikinä ennen ole tarvinnut huolehtia. Viat näyttää olevan vain antennipuolella, satelliitista uudet kanavat ilmestyy ja epg:t toimii ok. Käytössä on yavdr testing paketeilla, vdr versio 2.0.6.
aaakoo
Harrastaja
 
Posts: 58
Joined: 02.09.2006 3:04
Location: Vaajakoski

Re: yavdr ei päivitä kanavia

Postby paju2000 » 18.11.2014 2:30

Ah, kiitti vinkistä. Heron EPG korjautui tuolla viilauksella.

Tutkin hieman enemmän tuota channels conffia ja vertasin sitä Digitan tietoihin. Ei pahasti pielessä. A- ja B-kanavaniput on OK, C-nipussa virheitä (PIDeissä, salaustiedoissa), D-nipussa virheitä (salaustiedoissa), E-nipussa virheitä (taajuuksissa, PIDeissä, salaustiedoissa). Melkein kohdallaan :roll: Laitoin aiheesta palautetta Digitalle. Katsotaan vastaavatko mitään - tai korjaavatko vikoja.
paju2000
Vanhempi harrastaja
 
Posts: 77
Joined: 03.03.2007 14:31

Re: yavdr ei päivitä kanavia

Postby G_F » 21.11.2014 19:46

Moi

Itsellä oli vastaavia ongelmia oman channels.confin kanssa. Maikkari oli ilman EPG:tä melkein kaksi kuukautta ja Hero alusta asti. Työkiireet eivät mahdollistaneet tarkempaa paneutumista mutta nyt sit löytyi aikaa fiksata asioita. Uusi skannaus ei jeesannut asioita vaan kadotti enemmän kanavia. Täältä sit löytyi vinkki ja channels.confia käsin muokkaamalla sain epg:t pelaamaan. Toivotaan ettei noi katoa ihan heti.
G_F
Vanhempi asiantuntija
 
Posts: 156
Joined: 13.02.2007 10:40
Location: Oulu

Re: yavdr ei päivitä kanavia

Postby paju2000 » 08.12.2014 16:55

Digita vastasi, mutta ei ole kovinkaan halukas muuttamaan mitään tietoja mitä ne kanavistaan lähettävät. Lapuan linkillä ja Vaasan linkillä on myöskin eroa ja eivät tule ilmeisesti korjaamaan.

Mutta, mitä DVB standardi tarkalleen ottaen vaatiin kanavatiedoista? Yritin selvittää tuota hieman, mutta aika epäselvää tuo on. Osaako joku sanoa mitkä parametrit channels.conf -filessä ovat pakollisia ja mitkä optionaalisia? Ajattelin palata Digitan kanssa vielä asiaan uudestaan, mutta pitää olla faktaa ennen kuin alan pommittamaan..
paju2000
Vanhempi harrastaja
 
Posts: 77
Joined: 03.03.2007 14:31

Re: yavdr ei päivitä kanavia

Postby ariva » 12.12.2014 16:17

Itselläni sama vika. En saa uusia kanavia näkyviin uusimmalla stable yaVdr:llä. Asun Lapuan linkin läheisyydessä.
ariva
Vanhempi harrastaja
 
Posts: 68
Joined: 06.04.2006 10:51
Location: Lapua

Re: yavdr ei päivitä kanavia

Postby ariva » 16.12.2014 13:21

ariva
Vanhempi harrastaja
 
Posts: 68
Joined: 06.04.2006 10:51
Location: Lapua

Re: yavdr ei päivitä kanavia

Postby bogey » 17.12.2014 21:44

Sama homma.
2.0.6 ei löytänyt automaattisesti Heroa, vaan piti scannata.
Epg ei toiminut ennenkuin kopioin nidin ja tosin toisesta saman muxin kanavasta.
Kolin tv-asema.
Vdr kokoonpano: viewtopic.php?t=1196
bogey
Vanhempi harrastaja
 
Posts: 71
Joined: 07.04.2004 3:00

Re: yavdr ei päivitä kanavia

Postby bogey » 13.01.2015 23:37

Taas sama juttu, FOX siirtyi toiseen nippuun ja joutuu käsin näpyttelemään uudet arvot...
http://www.digita.fi/yhtio/media/tiedot ... .3402.news
Vdr kokoonpano: viewtopic.php?t=1196
bogey
Vanhempi harrastaja
 
Posts: 71
Joined: 07.04.2004 3:00

Re: yavdr ei päivitä kanavia

Postby Critter » 15.01.2015 9:29

Outoa.. Itselläni kanavat löytyvät automaattisesti. Toki vanhat jäävät "kummittelemaan", mutta ne toki voi poistaa.
RIP VDR
VU+ DUO2 (OPENVIX 5), 2xDual T2/C viritin, La Digital CI+ CAM, 1 TB HD, LG 60PN650T, Chromecast 2
LG 55UH770V + PS4 + Wetek Play
Critter
Yli-ihminen
 
Posts: 868
Joined: 16.12.2008 19:25

Re: yavdr ei päivitä kanavia

Postby paju2000 » 08.02.2015 18:58

Digitan pdf-tiedostotkaan eivät ole enää ajantasalla kanavien suhteen. FOX-kanavan tiedot piti kokeilla uuden muxin muiden kanavien tiedoilla ennen kuin EPG suostui toimintaan. Laitoin uudestaan Digital postia aiheesta. Viimeksi kun laitoin postia kävin pitkän puhelun heidän kanssaan, mutta ei ollut mitään kiinnostusta korjata tietoja kun kanavat toimiin DVB-boxeissa ja telkkareissa. Ei taida käyttää ihan standardeja menetelmiä kanavien tietojen siirtoon..

Empä viitsinyt jättää asiaa siihen, vaan laitoin postia myös dvb.orgille, joka hallinnoi standardia. Digita on ollut DVB member 2005 lähtien kyseisessä organisaatiossa, joten katsotaan onko tuolla instanssilla mitään vaikutusta Digitan suuntaan - tai haluavatko edes puuttua asiaan.
paju2000
Vanhempi harrastaja
 
Posts: 77
Joined: 03.03.2007 14:31

Re: yavdr ei päivitä kanavia

Postby paju2000 » 16.02.2015 22:41

Molemmilta osapuolilta tuli vastausta. Digital sekä dvb.org vastasivat, mikä sinänsä oli positiivista. dvb.org totesi etteivät voi pahemmin tehdä asialle mitään, mutta yrittävät ottaa yhteyttä Digitaan. Digita ilmeisesti tutki asiaa tarkemmin ja palasi aiheeseen väittäen, että lähetettävä data on standardin mukaista. Mukaan laittamani lista kanavista ja tiedoista sisälsi wscanin löytämää dataa ja siinä oli mainittuna virheitä mm. AudioPID:ssä. Digitan mukaan mikään vastaanotin ei toimisi (ääni puuttuisi) jos tuo olisi viallinen.

Eli mahtaako kaikki sittenkään olla Digitan päässä vai onko kentien wscanissa vikaa tai wiberlescanissa (vdr plugin)? Tai ehkä paremminkin drivereissa?

Voisiko joku laittaa channel listan Lapuan mastosta niin voisin vertailla? Mielellään joku jolla on muu kuin yavdr distro niin saisi hieman erilaisen vertailukohdan.
paju2000
Vanhempi harrastaja
 
Posts: 77
Joined: 03.03.2007 14:31

Re: yavdr ei päivitä kanavia

Postby rofafor » 17.02.2015 0:01

En ole Digitan palkkalistoilla, mutta kai sentäs analysoit Digitan lähetettä esim. dvbsnoopilla ennenkuin "ilmiannoit" heidät DVB-kattojärjestölle? Muistanet, että Suomessa on käytössä Nordig-standardi, joka määrittelee mitä kaikkea DVB-spekseistä käytetään ja mitä laajennoksia pitää tukea. Itse en ole huomannut mitään yleisiä ongelmia Digitan descriptoreissa.

YaVDR:n ongelmat kanavien päivityksessä johtuivat mm. viallisesta pätsistä, joka korjattiin vasta tämän vuoden puolella.
User avatar
rofafor
Optikkoliikkeen kopiovastaava
 
Posts: 1365
Joined: 26.03.2004 3:00
Location: Internet

Re: yavdr ei päivitä kanavia

Postby paju2000 » 17.02.2015 18:41

Tekisi mieli sanoa pari valittua sanaa, mutta ehkä on parempi jättää väliin. Tämä threadi alkoi marraskuussa 2014 ja heti perään 4kk myöhemmin sai vastauksia missä on vika. En ollut ainut joka ei tiennyt mistä johtuu ettei kanavat päivity. Juu, ja on yritetty tutkia erilaisilla keinoilla missä on vika, mutta eipä vain ole selvinnyt. Kaikkihan nyt sen tietää, että Suomessa käytetään Nordig-standardia samaan tapaan kuten kaikki osaa DVB-standardinkin - jopa lähes ulkoa - tosin, minä olen poikkeus tässä, mutta aina ei voi onnistua.
paju2000
Vanhempi harrastaja
 
Posts: 77
Joined: 03.03.2007 14:31

Re: yavdr ei päivitä kanavia

Postby Critter » 12.03.2015 9:37

RIP VDR
VU+ DUO2 (OPENVIX 5), 2xDual T2/C viritin, La Digital CI+ CAM, 1 TB HD, LG 60PN650T, Chromecast 2
LG 55UH770V + PS4 + Wetek Play
Critter
Yli-ihminen
 
Posts: 868
Joined: 16.12.2008 19:25

Next

Return to VDR & DVB

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests